Armas video: Maria Listra ja Sandra Nurmsalu videoblogi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Listra ja Sandra Nurmsalu
Maria Listra ja Sandra Nurmsalu Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Maria Listra ja Sandra Nurmsalu peavad ühisel kontserttuuril videoblogi. Vaata lauljannade videoblogi teist videot. 

"Kontserdid, mis toimuvad õues, on alati ettearvamatud. Mõnikord juhtub, et on ilm nagu tellitud - parajalt soe ja mahe tuul, kuid Eestimaa suvi on juba praegu pakkunud üllatusi," ütleb Sandra Nurmsalu.

"Kõue mõisa kontsert on siiani üks ekstreemsemaid olnud - paduvihm segamini päikese ja vikerkaarega. Aga Väike-Maarja kirikus oli nii soe publik, et aplausid ei tahtnud vaibuda ja publik tõusis lugude vahel lausa püsti. Sellised hetked, kus silm on märg nii endal kui publikul, lähevad väga südamesse," lisab Maria Listra.

"Müstilised hetked, kus loodus hakkab kaasa mängima, jäävad ka väga eredalt meelde. Nii oli meil Viinistus - loo "Must lind" ajal hakkasid taevas meie peade kohal tumedad tiivapaarid lendama ja tõusis tugev tuul. Tartumaal aga andis vaikne vihmakrabin sellele loole täiusliku loodusefekti," meenutab Sandra.

Kontsertsari "Päikese poole" kestab 26. juulini ja juba homme, 17. juulil antakse järgmine kontsert Sauel Vanamõisa Vabaõhukeskuses.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles