Johnny Deppi naist süüdistatakse koerte Austraaliasse smugeldamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Amber Heard
Johnny Depp ja Amber Heard Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Johnny Deppi naist, näitlejanna Amber Heardi süüdistatakse kahe koera ebaseaduslikus Austraaliasse toomises.

Heard saabus koos Yorkshire`i terjerite Pistoli ja Booga Austraaliasse Brisbane`i aprillis, kuid jättis koerad deklareerimata, edastab BBC.

Sel nädalal esitati Heardile süüdistus koerte smugeldamises ja võltsdokumendi esitamises.

Austraalia seaduse kohaselt saab smugeldamise eest määrata kas suure rahalise trahvi, mis ulatub 102 000 Austraalia dollarini või kuni kümme aastat vanglat.

Võltsdokumendi esitamise eest võib ameeriklannale määrata kas ühe aasta pikkuse vangistuse või 10 200 Austraalia dollarit trahvi.

Heard peab Queenslandis astuma kohtu ette 7. septembril.

Austraalia kohtuorganid ei paljastanud, miks Johhny Deppile süüdistust ei esitatud, sest need koerad on ka tema omad.

Austraalias on karmid loomade karantiiniseadused, mille abil tahetakse ennetada loomade ohtlikke haiguste levimist.

Terjerid Boo ja Pistol saabusid Austraaliasse Deppi eralennuki pardal. Austraalia võimud said Deppi ja ta naise koerte jälile pärast seda, kui loomadest ilmus Facebookis pilt, kus nad on koerte ilusalongis.

Austraalia põllumajandusminister Barnaby Joyce andis hoiatuse, et koerad pannakse magama, kui Depp neid USAsse tagasi ei vii. Staar saatiski nad hiljem tagasi.

Deppil on Austraalias alates kevadest käsil uue «Kariibi mere piraatide» filmi tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles