Dom Party Kapten kutsub: hiivame ankrud, ees ootab unustamatu merereis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Party «Sea»
Dom Party «Sea» Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 17.juulil ootab klubis Teater ees Sind glamuurseim meresadam, kus Dom Party kapten koos enda kütkestavate madrustega kõiki unustamatule merereisile kutsuvad.

Luksuslik Dom Party ootab sel reedel kõiki külla, et koos glamuursusesse seilata. Õhtut täiustavad kütkestavad madrused, maasikad vahukoorega ja külm šampanja. Tule ja naudi luksust, mida Sa väärid. See on Dom Party «SEA».

Klubi Teater Kapten ja tema kaunid madrused tervitavad Sind Dom Party «SEA» pardal juba sel reedel, 17.juulil, sest sel ööl seilatakse koos peo hiidlainel. Kujutle James Bondi filme, kus õiged ärimehed ja kõige kütkestavamad kaunitarid reisivad alati vaid kõige luksuslikemate jahtidega, nautides merel šampanjat, head muusikat, intiimset õhkkonda, maasikaid vahukoores ja end ümbritsevat ilu. Nüüd korruta see 10-ga ja saad aimu tõelisest merereisist, kuhu sel reedel satuvad kõik Dom Party «SEA» külastajad. 

Foto: Klubi Teater

Kaunid madrused hoolitsevad isiklikult selle eest, et kõik pardalolijad tunneksid õhtust täisväärtuslikult lõbu. Madruste võluv seltskond, mereohutust tagavad tantsusammud ja Kapteni kindlus hoiavad kõiki selgelt igel rajal - parima peo lainel, mis viib kõik klubi Teater külastajad üheks ööks peo avamerele. Vastupandamatu lavashow muudavad veelgi magusamaks üllatused Magnumilt, mis õhtu kuumuses naudingut pakuvad.

Dom Party «SEA» kingib esimese lennu puhul ühele õnnelikule tõeliselt eksklusiivse VIP-paketi. Saada kiri enda nägemusega tõeliselt luskuslikust merereisist aadressile mareli@klubiteater.ee ja VÕIDA  VIP-sissepääs peole Dom Party «SEA»  Sina + 4, laud klubi Teater Member's Lounge's, jahutav šampanja ja 100 eurot baarikrediiti. Võitjaga võetakse ühendust reedel, 17.juulil kell 17.00.

Foto: Klubi Teater

Dom Party «SEA» on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas. See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid ning magusaimad üllatused. Rohkem infot leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles