Lindsay Lohan käis võõrutusravilt hüppes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan kohtus koos oma advokaadi Shawn Chapman Holleyga
Lindsay Lohan kohtus koos oma advokaadi Shawn Chapman Holleyga Foto: SCANPIX

Sel nädalal püüdis Lindsay jalga lasta Betty Fordi võõrutuskliinikust, kus ta vastavalt kohtu otsusele peaks selgeks tegema oma suhted alkoholi ja uimastusainetega.


Lindsayl tekkis nii ületamatu vajadus väikese koka järele, et ta hiilis naabruses asuvasse Eisenhoweri meditsiinikeskusesse, vahendab radaronline. Kõik, mis ta sealt saagiks sai, oli purk Coca-Colat müügiautomaadist. Lohan oleks sellest afäärist peaaegu puhtalt pääsenud, kui mitte tema kuritöökaaslase, ühe teise patsiendi rõivad poleks traataeda kinni jäänud. Vaat kus lops!

«Lindsay ja tema kaaslane jäid vahele vabatahtlikule, kes golfikärus meditsiinikeskuse perimeetril patrullis,» seletas asjaga kursis olev allikas. «Nii nad eskorditi tagasi võõrutsukeskusesse, kus korraldati kohe juurdlus ning koosolek selles süüasjas.» Võõrutuskeskuses pole mingeid limonaadiautomaate, kust võiks hankida kofeiini sisaldavaid jooke, isegi kohv on seal kofeiinivaba. Patsientidel on keelatud telefoni kasutamine ja teleri vaatamine.

Lohanil on aastaid kokaiinisõltuvusega probleeme olnud. Ta on viis korda võõrutuses käinud ja kolm korda soolaputkas istunud, kõik ikka selle valge võlupulbri pärast.

Kunagi eelmise sajandi alguses oli kokaiin tõesti Coca-Cola koostises. Nüüd lootis Lindasy vaid kerge kofeiinilaksu saada, kuid jäi sellestki ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles