Curly Strings annab homme Tartu lauluväljakul kontserdi ja filmib muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings.
Curly Strings. Foto: Erlend Štaub

Curly Strings annab homme Tartu lauluväljakul eksklusiivse kontserdi, mille käigus salvestatakse muusikavideo loole «Kauges külas»

Viimase aasta jooksul laineid löönud ansambel Curly Strings on ette võtnud suurejoonelise projekti: tuua Tartu lauluväljak rahvast täis ja koos nendega filmida video nüüd juba kultuslaulule «Kauges külas». «Oleme ammu mõelnud sellele loole videot teha, kuid kartsime ka natuke – laul on nii paljude inimeste südamed võitnud ja ootused on suured,» ütleb ansambli laulja ja viiuldaja Eeva Talsi. «Koos Kristiina Ehiniga (sõnade autor) jõudsime mõtteni salvestada video koos publikuga, et anda edasi loo rahvalaululikku iseloomu.»

Video võetakse üles koostöös GoPro Eestiga. «Oleme teinud üleskutse, et kõik, kellel GoPro kaamerad olemas on, võtaksid need kontserdile kaasa, sest me tahame eelkõige video kokku panna just rahva poolt filmitud materjalist. Tahame neid kõige ehedamaid emotsioone, mis rahva keskel olles inimene tunneb. Samamoodi paneme kaamerad ka endale külge, et filmida rahva reaktsiooni lavalt. Ühesõnaga, kõik kellel kaamerad olemas, võtke need kaasa ja filmige, teeme üheskoos ägeda video,» kutsub rahvast üles mandoliinimängija Villu Talsi.

Kontserdil kuuleb lugusid tänavu enamiku muusikaauhindu võitnud albumilt «Üle ilma» ja värskelt ilmunud plaadilt «Elumäng». Erikülalisena astub üles trubaduur ja fantaasiapillimängija Silver Sepp.

Kontsert toimub 15. juulil kell 20.00 Tartu lauluväljakul.

Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles