50 Cent: ma olen pankrotis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar 50 Cent, kodanikunimega Curtis Jackson
Räppar 50 Cent, kodanikunimega Curtis Jackson Foto: AP / Scanpix

Hiljuti mitme miljoni dollarilise kohtuhagi kaotanud räppar 50 Cent kuulutas välja pankroti.

TMZ sai teada, et räppar andis pankrotiavalduse sisse esmaspäeval, kolm päeva pärast seda, kui Rick Rossi lapse ema võitis tema vastu viie miljoni dollarilise hagi.

Kohtunik mõistis Lavonia Levistonile välja viis miljonit, kui sai selgeks, et räppar lekitas tahtlikult seksivideo, milles naine osales. 50 Cent lekitas video selleks, et Rick Rossi häbistada. 

50 peab esitama tõendid oma sissetulekust ja varade väärtusest, et kohtunik saaks otsustada, milline rahaline karistus talle määrata.

Pankrotidokumentides väidab 50 Cent, sest tal on varasid 10 kuni 50 miljoni dollari väärtuses, kuid tal on sama palju kohustusi. 

Sellele lisaks kaotas räppar 17 miljoni dollarilise kohtuasja, kui selgus, et ta oli oma kõrvaklappide disaini teiselt maha viksinud. Tegemist on üsna valusa kukkumisega - alles maikuus hindas Forbes räppari väärtuseks 155 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles