Video: USA politsei uurib, mis juhtus Baby Doega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baby Doe
Baby Doe Foto: Youtube

Koeraga jalutanud naine leidis USAs Massachusettsi osariigis Bostoni lääneosast Deer Islandi rannalt 25. juunil lapse surnukeha, mille ümber oli kilekott.

Politsei nimetas umbes nelja-aastasele, pruunide juuste ja pruunide silmadega tüdruku Baby Doeks ning nüüd uuritakse, kes on ta vanemad ning kuidas ta tapeti, edastab NBC News.

Tegemist on heledanahalise lapsega, kes kaalus 13, 6 kilogrammi ning oli üks meeter pikk.

Tema isikut ei ole seni suudetud kindlaks teha. Lahkamine näitas, et laps võis surra umbes üks nädal enne ta surnukeha leidmist.

«Meie oleme nüüd tema hääletoru. Uurime, kuidas ta suri ja kes võis ta kilekotti keerata. Kuid kõige tähtsamaks on saada teada ta nimi,» lausus Massachusettsi osariigi politsei esindaja Dave Procopio.

Politsei edastas leitud tüdruku välimuse kirjelduse sotsiaalametnikele ning kadunud ja ärakasutatud lapsi abistavatele organisatsioonidele kui ka meediale.

Procopio andmetel ei ole sellise välimusega tüdrukut kadunuks kuulutatud ega taga otsitud.

Politsei arvates viitab see, et tüdruku pereliikmed võivad mingil viisil tema kadumise ja tapmisega seotud olla.

Tüdrukust tehti möödunud nädalal arvutipilt ja see avaldati lootuses, et keegi tunneb lapse ära. Siiani ei ole politseiga mitte keegi selle lapse pärast kontakti võtnud, kuid sotsiaalmeedias on see juhtum saanud laia vastukaja.

Lapse pilti on jagatud üle 50 miljoni korra ning politsei juulialguse teadet on Facebookis jagatud üle 700 000 korra.

Advokaat Daniel Conley sõnul on tegemist juhtumiga, mis puudutas paljude südameid.

Procopio sõnul on nad saanud kodanikelt vihjeid, kuid tema päritolu ei ole need aidanud kindlaks teha. Mitmed isikud on pakkunud, et nad korraldavad lapse matuse.

«Tegemist on juhtumiga, milles ilmnevad kohutav ja südamlik pool koos,» lisas politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles