George Michaeli sugulane: kardan, et ta sureb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael
George Michael Foto: Vida Press

George Michaeli perekonnaliige väidab, et laulja oli enne võõrutusravile suundumist sõltuvuses kokaiinist.

Laulja nõo Androse naine Jackie Georgiou ütles ajalehele The Sun, et ta kardab 52-aastase staari pärast. Väidetavalt tarvitas mees cracki, kokaiini, alkoholi ja marihuaanat, enne kui ta eelmisel aastal võõrutusravile läks.

«Ta suitsetas cracki. Enne ravileminekut jõudis ta selleni, et värises üle keha, öeldes: «Ma vajan seda!»,» ütles Jackie.

Laulja esindaja lükkas väited ümber: «Kuigi me ei kommenteeri tavaliselt eraasju, võime sel korral märkida, et need äärmiselt ebatäpsed jutud on meediale edastanud väga kauge pereliikme abikaasa, kellel pole temaga aastaid mingit kokkupuudet olnud. Seetõttu pole üllatav, et need jutud on valed. Rohkem me seda ei kommenteeri ja sellega tegeleb edasi härra Michaeli advokaat.»

Jackie rääkis ajalehele ka järgmist: «Mõnedel pidudel tarvitas ta alkoholi ja narkootikume, kukkus kokku ja teised pidid ta põrandalt üles korjama. Ta ärkas sageli okseloigus. Ta oli väga kõhn, väga haige. Asjad olid sünged ja läksid järjest süngemaks. Ta oleks võinud lõpetada kas vanglas või surnuna. Ka kardan kohutavalt, et ta sureb.»

Jackie kommenteeris asja pärast seda, kui selgus, et Whami staar läks mullu juunis ravile ülikallisse Šveitsi võõrutusraviasutusse Kusnacht Practice. Eelmisel kuul väitis Saksa ajaleht Bild, et Michael on seal viibinud «mitu kuud». Kõnealune kliinik tegeleb lisaks erinevate sõltuvuste ravimisele ka söömishäirete, depressiooni ja emotsionaalsete traumadega. 

Jackie väitis ka seda, et perekond külastas eelmisel kuul lauljat tema 52. sünnipäeval, kuid mees tarbis jätkuvalt alkoholi. George'i esindaja ütles ka toona, et nendel juttudel pole alust ja laulja pole võõrutusravile läinud.

Viimatistel piltidel nägi Michael aga välja hoolitsemata ja turses, mis tekitas taas fännides muret. Laulja on aastaid võidelnud uimastisõltuvusega ja teda on nende tõttu mitmed korrad arreteeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles