4 saladust, millest mehed ei räägi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike voodis
Paarike voodis Foto: SCANPIX

Meeste varjatud harjumused võivad olla piinlikud, mistõttu võiksid olla leebe, kui nendest teada saad.

Cosmopolitan.com tõi välja neli saladust, mille mehed tavaliselt enda teada jätavad.

Nad masturbeerivad - väga palju

Jah, mehed mõtlevad pidevalt seksile ja nad teevad seetõttu asju, mis võivad sind üllatada. Võib-olla juhtub see hommikul, kui sa duši all oled. Või enne, kui sa töölt koju jõuad. Või isegi siis, kui sa magad ja ta teises toas telekat vaatab. See ei ole märk kehvast voodielust, vaid see on osa nende elust.

«See on lõõgastumistehnika. Mu tüdruksõber joob pärast tööd klaasi veini, mina masturbeerin stressi minema,» selgitas 26-aastane Aaron.

Nad vaatavad «naistekaid»

«Romantilised komöödiad on ülimalt nauditavad. Mul ei ole isegi häbi, et mu filmikollektsioonis on «The Break-Up» ja «Love Actually»,» ütles 27-aastane Andrew.

Ka paljudes populaarsetes «meestefilmides» on põhiteemaks armastus.

Nad guugeldavad sind

Ja mitte ainult - nad otsivad sinu kohta infot Google'ist, Twitterist, Facebookist ja kui neil oleks sõber FBIs, otsiks nad sealt kaudu ka. Nad loodavad leida asju, mis sulle meedivad või ei meeldi, et kohtudes täpselt õigeid asju öelda. Nad ei saa ilmselt mingit psühholoogilist eelist teadmisest, et mängisid keskkoolis viiulit, kuid mõnikord tasub luuramine ära.

«Kui sain teada, et mu silmarõõm blogib indie-muusikast, ostsin piletid Shinsi kontserdile ja kutsusin ta välja. Meil oli superlõbus,» meenutas 30-aastane James.

Neil on «paksud päevad»

Nad ei taha olla Matthew McConaughey kloonid, kuid sellegipoolest esineb neil oma keha suhtes ebakindlusi. Särki selga pannes võivad nad äkitselt märgata paisuma hakanud õllekõhtu. Või nad panevad jalga lemmikteksad ning avastavad, et värske rasvavolt ripub üle ääre. Juba märkamine on piinlik, kuid selle väljaütlemine paneb neid end tüdrukuna tundma.

«Need asjad tulevad hoiatuseta. Vaatan end peeglist ja imestan, millal ma selliseks muutusin,» tunnistas 28-aastane Dave.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles