Uku Suviste: ülekaalulised võiksid väita, et kondiitrid on süüdi ülekaalus ja miniseeelikute kandjad seksuaalvägivallas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CANDY´s - magus üritustesari BonBonis 13.aprillil
Kompu Uku Suviste ja seltskonnakaunitar Gerli Rosenfeld
CANDY´s - magus üritustesari BonBonis 13.aprillil Kompu Uku Suviste ja seltskonnakaunitar Gerli Rosenfeld Foto: Maksim Toome

Kas miniseelik o provokatsioon, küsib ajakiri Naised.

"Ta ise tahtis, kandis liiga lühikest seelikut ja koketeeris väljakutsuvalt" - sellised õigustusi võib kuulda naistevastase seksuaalvägivalla toimepanijate suust. Kas naise välimus võib tõepoolest anda vale signaali?

Laulja Uku Suviste ütleb, et teise inimese suhtes vägivalla kasutamine ning õiguste rikkumine ei saa olla kunagi ohvri süü, eriti mis puudutab miniseeliku kandmist.

Uku Suviste: Vargad võiksid ju väita, et rikkad provotseerivad vargusi, ja ülekaalulised väita, et kondiitrid on süüdi ülekaalus.

Tänapäeva ühiskonnas, kus inimeste tähelepanuvajadus tundub olevat võrdlemisi suur, ei saa ka eeldada üldist tagasihoidlikumat riietumiskultuuri. Seksuaalihade kontrollimatus, veel enam selleks kellegi puhul vägivalla kasutamine ei leia provokatsioonist õigustust legaalseski, rääkimata moraalses mõttes. Lahendamata probleem on ikka inmeses endas.

Kas sinu arvates on miniseelik provokatsioon?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles