Legendaarse korvpalluri Martin Müürsepa eksnaise saab 500 euro eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp sai jõuluks 2011 poja
Martin Müürsepp sai jõuluks 2011 poja Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Legendaarse korvpalluri Martin Müürsepa endine elukaaslane Angeelika Tsvetkova pakub Kroonika andmetel seksi raha eest ühes Tallinna kesklinna hotellis.

Kroonikale rääkisid imetabasest kohtumisest Angeelika ja tema sõbrannaga, ühes Tallinna hotelli esimese korruse lobibaaris, kaks ärimeest, kes käisid seal oma pingelise tööperioodi lõppu tähistamas.

Ühele meestest tundus üks naistest kohe kuidagi tuttav.

Peale paari naistele välja tehtud jooki ja mõnusat jutuajamist meenus ühele meestest, kus ta  Angeelikat tunneb - naine oli aastate eest ju tuttav nägu ka seltskonnaveergudel ja nimelt korvpallur Martin Müürsepa käevangus.

"Me sõbrannaga ei ole mingid harakad tänavalt, me sõidame Mercedesega ja elame uhketes majades. Kui me oleks sellised kerge kummiga tüdrukud, siis abielluks kohe, aga enam ei," säutsuvad pisut vene aksendiga rääkivad tüdrukud. 

"Lepime kokku, et mingid kallid lõhnad ikka meile ostate, te annate raha ja me ise ostame," vatrab Angeelika. "Vaata, me oleme ilusad naised, me ei ole tellimise peale. Tegelikult ega me ei käigi keppimas, me lihtsalt veedame siin aega, aga kingitusi ikka armastame. Tänapäeval ei ole nii, et sa saad selliseid naisi nii lihtsalt, me oleme ilusad, seksikad."

Angelika tuleb lõpuks lagedale ettepanekuga: "Teeme grupiseksi, jumala kihvt. Vaata oma naisega saad iga päev, aga niimodi ei ole iga päev, see väikene laks, ja sa lähed naise juurde ja jälle tundub, et kõik on päris normaalne."

"Meil ei ole kiiret, teeme rahulikult, teeme seksi ja lepime kokku, et 500 euri ühele ja 500 euri teisele," kaupleb Angeelika.

Mehed ostavad Angeelikale ja tema sõbrannale veel ühed kokteilid ja nende ärikohtumine venib pikemaks, kui planeeritud.

Pikemat artiklit Angeelika ja tema sõbranna seiklustest loe värskest Kroonikast!

Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Kes on Angeelika Tsvetkova?

Angeelika (44) tõusis seltskonnatäheks 2000ndate alguses, kui temast sai ühe võimsama Eesti korvpalluri, Martin Müürsepa (40) elukaaslane.

Nende kooselu ajal sünnitas Angeelika kaks last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles