Adam Lambert: milline on gei-elustiil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

USA laulja Adam Lambert lubas tulevasel Malaisia kontserdil kohalikke tavasid austades väikeseid muudatusi teha, kuid avaldas imestust, mida täpselt mõeldakse gei-elustiili propageerimise all.

Kontserdi kaasorganiseerija Sony Music Entertainment Malaysia esindaja kinnitas, et laulja nõustus järgima kohalikke reegleid, mille kohaselt ei tohi näiteks esinemise ajal stripata, hüpata ega suudelda, vahendab Digitalspy. Lamberti kontsertide hulka on aga tavaliselt kuulunud meessoost bassimängija suudlemine ning seksuaalsed tantsuliigutused.

«Kuigi ma ei pea oma Glam Nation tuuri on mingilgi määral solvavaks, nõustusin tegema väikeseid muudatusi austusest Malaisia valitsuse vastu. Ootan põnevusega lõbusat show'd!» kirjutas Lambert Twitteris.

Kontserdi vastu protesteerib aga Malaisia islamistlik partei, mis süüdistab seda homokultuuri propageerimises.

«Kas minu show promob gei-elustiili? See promob mistahes elustiili, mis sisaldab vabadust otsida armastust ja intiimsust. Gei, hetero, bi, vana või noor. Kõik on kutsutud,» sõnas Lambert.

«Pealegi, misasi täpselt on gei-elustiil? Sellist lihtsalt pole. Homoseksuaalseid inimesi on igasuguseid ja meil kõigil on erinev elustiil. Heterod ei ela samuti ainult ühtemoodi. Ärgem üldistagem,» lisas laulja.

Malaisia islamistlik partei on varem protesteerinud Beyonce, Lady Gaga, Gwen Stefani ja Avril Lavigne'i kontsertide toimumise vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles