Naiste õlimaadluse MM peetakse Tartus

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlimaadlus
Õlimaadlus Foto: tgamarketing.com

Juba sel kolmapäeval läheb tudengiklubis Tallinn maadluseks − seksikad neiud üle Eesti panevad otse publiku silme ees õlised rinnad kokku.

Tartu ööklubis Club Tallinn aset leidva eksklusiivse õlimaadluse Students’ Oil Battle tarbeks paigutatakse klubi lavale suur bassein, mis kaetakse kahjutu toiduõliga.

Õhtuse peo kulminatsioonina algab basseinis tuline ja seksikas õlimaadlus, mille võidab neiu, kes osutub osavaimaks konkurentide pikaliheitjaks. Õlimaadluse eesmärgiks on pakkuda klubikülastajaile kordumatut vaatemängulist show’d.

«Kuna kahjuks pole juba aastaid tudengipäevade raames korraldatud mudamaadlust, toome tänavuste sügispäevade auks rahvani midagi veelgi põnevamat − õlimaadluse,» märkis ürituse korraldaja Karl Kukke ning lisas, et nähtavasti tuuakse maailma esimese õlimaadluse MMi tarvis õli kohale otse kodumaisest Weroli rapsiõli tehasest Jõgevamaalt.

Võistlejate registreerimine toimub e-maili teel aadressil: karl@clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles