Surfilaagriromantika: Roosta rannas annab päikeseloojangukontserdi Sofia Rubina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina
Sofia Rubina Foto: Jelena Rudi/Hello!

Surfilaager toob sel aastal festivalikülastajateni ainulaadsed päikeseloojangupeod. Reede õhtul paitab Roosta rannas kuulajate kõrvu imekaunis Sofia Rubina hääl, millele lisab vunki Jason Hunter trompetil.

16-19 juulil toimuv surfisõprade festival Surfilaager 2015 toob Roosta randa kokku purjelaua-, lohe- ning aerulauaentusiastid ning sisustab neli päeva hea meelelahutusega.

Just päikeseloojanguajale sätitud rannakontserdid ning peod on selleaastase Surfilaagri üheks tõmbenumbriks, kuna Roosta rand on hästi tuntud oma imekauniste õhtuste vaadete poolest. Sofia Rubina lubab kuulajatele hea annuse romantikat ning rütmi. “Ootan väga Surfilaagri publikuga kohtumist ja mererannas ma ei olegi varem esinenud. Kindlasti on see minu jaoks uus kogemus! Surfiinimesed on minu jaoks väga huvitavad- selline hobi seostub mulle vabaduse otsimise, improvisatsiooniga, mida hästi mõistan,” rääkis Sofia Rubina. “Kontserti alustan romantiliste toonidega, kuid lõpuks lükkame house-likumate rütmidega peo käima,” lubas Rubina. 

Sofia Rubina esineb koos Jason Hunteriga Surfilaagris reedel, 17. juulil 

17. korda toimuv piirkonna suurim surfiüritus Surfilaager 2015 toimub 16-19 juulil Roosta rannas. Nelja päeva jooksul toimuvad koolitused ja võistlused nii purjelaua, lohe, kui aerulauaharrastajatele, muuhulgas peetakse Surfilaagris Eesti Meistrivõislused SUP sõidus ehk aerulauasurfis. Keskkonnasäästlike põhimõtete järgi korraldatud festivali pakub külastajatele ka tavapäraselt ulatuslikku meelelahutusprogrammi koos nauditava muusikavalikuga. 

Surfilaagri 4-päeva passid on müügil hinnaga 13-52 eurot.

Vaata lisa kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles