Ingrid Peek otsib kuulajate abil R2 hommikusaatesse «kaasäratuskella»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek
Ingrid Peek Foto: Raadio 2

Juunis ja juulis on Raadio2 «Suvehommikus» kella 7  - 10 äratajaks olnud Ingrid Peek, kes nüüd otsib kuulajate abil «kaasäratuskella».

R2 kuulajad saavad nüüd ise valida, kellega koos nad tahavad ärgata.

Peegi sõnul on suvehommikuste saadete tegemine olnud puhas rõõm ning ta on tänulik kõigile neile külalistele, kes temaga koos Raadio 2s kuulajaid on äratanud.

«Nüüd aga saavad kuulajad otsustada, kes oleks see lahe ja rõõmus persoon, kellega koos nad sel reedel ärgata tahavad,» teatas Ingrid Peek.

Saatejuhi sõnul on seni pakutud hommikuse ärataja rolli eelkõige neelelahutajaid ja humoriste.

«Oodatud on ettepanekud nende erinevate elualade esindajate kohta, kelle jutu saatel oleks hea päeva alustada,» lisas Peek.

Keda raadiokuulajad praeguseks on külalissaatejuhiks pakkunud, näeb Raadio 2 facebookilehelt.

Seni on Suvehommikus külalissaatejuhtidena ilma teinud ja kella öelnud Loore Martma, Hannes Praks, Henrik Kalmet, Mart Müürisepp, Jan Uuspõld, Jüri Muttika, Märt Avandi, Joonas Hellerma, Erki Kaikkonen, Evelin Võigemast, Mart Normet & Erik Moora, Evelin Ilves, Ahto Kaasik, Alan Adojaan, Robert Kõrvits, Ingomar Vihmar, Maris Uusna, Indrek Raadik aka Summer, Lenna Kuurmaa, Tõnu Pedaru, Kaur Kender & Olavi Ruitlane ning neljapäeva hommikul Arko Olesk.

Oma arvamust saab avaldada kuni neljapäeva keskkpäevani aadressidel hommikuprogramm@err.ee ja facebook.com/Raadio2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles