Saaremaa Rannapeol esinevad välisartistid lubavad enneolematut show’d!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OMI
OMI Foto: Pressifoto

Juba sel reedel saab alguse järjekorras viies Saaremaa Rannapidu, mis Saaremaal Mändjala rannal toimuma saab. Kahepäevasel festivalil astuvad lavale ligi 30 artisti ja DJ’d nii Eestist, kui kaugemalt. Välisartistid lubavad eestlasi üllatada enneolematu showga ning pakkuda parimat võimalikku meelelahutust.

Selleaastase Saaremaa Rannapeo peaesinejaks on kõigi rannapidude kodumaalt, Jamaikalt pärit OMI, kes on tõusnud ülemaailmseks superstaariks oma suvehitiga „Cheerleader“. Lugu „Cheerleader”, on vallutanud südameid kogu maailmas. Lugu on olnud #1 hitt Austraalias, Austrias, Belgias, Taanis, Prantsusmaal, Saksamaal, Iirimaal, Hollandis, Kesk-Euroopas, Rootsis ja Inglismaal, kokku on Omi olnud esiviiskus 33 riigi edetabelis (neist 20 riigis esikohal) - tegemist on populaarseima artistiga, kes Saaremaa Rannapeol kunagi esinenud. Youtubes on lugu „Cheerleader“ kogunud ligi 160 miljonit vaatamist. 

Lisaks astub Rannapeol lavale tuntud muusikaprodutsent Alfons Rootsist, kelle sõnul peaks eestlased olema valmis millekski erakordseks. Spetsiaalselt Saaremaa Rannapeo jaoks valminud seti kohta ütles Alfons, et: „Get ready for a monster”. Alfons on pärit Rootsist, kuid oma inspiratsiooni ammutab ta Jamaika kultuurist ja muusikast ning tema suurimaks mõjutajaks muusika tegemisel on Bob Marley. „Minu kokkupuude Eestiga on aga märkimisväärselt väike ning seda enam ootan ma, et kohtuda Eesti publiku ning maaga”, sõnas Alfons.

Festivali teisel päeval tantsutab pidulisi Prantsusmaa tõusev DJ ja muusikaprodutsent Gostan, kelle lugu "Klanga" on vallutanud raadiote edetabeleid nii Kesk-Euroopa riikides kui ka Eestis. Oma seti kohta Saaremaa Rannapeol ütleb Gostan: „Minu eesmärk on jagada positiivsust läbi oma muusika, mis on täis energiat, et tantsutada rahvast kuni hommikuni. Parim pidu on see kui rahvas hullub ühes muusika ja minuga ning loodan, et nii juhtub see ka laupäeval”.  Kõikidele peole tulijatele ütleb Gostan: „Tulge nii nagu te olete, suure naeratuse ja hea energiaga ning meil saab üheskoos olema üks vägev pidu! Kohtume Saaremaa Rannapeol!”

Saaremaa Rannapeolt ei puudu ka Eesti paremik - Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Shanon, Karl-Erik Taukar, Suur Papa, Artjom Savitski, Maia Vahtramäe, Metsakutsu, Beebilõust, Risto Vürst, Mikk Mäe, Hanf KungDemie ja paljud teised. 

Avatud on kaks lava, otse mererannas asuv rannalava ning mändide alla asuv merevaatega rannaklubi.

Saaremaa Rannapidu saab alguse reedel, 10. juulil. Et pidulised kõik kenasti kohale jõuaksid, pannakse käiku eribussid liinidel Tallinn - Mändjala ja Kuressaare – Mändjala. Avatud on suur telklaager.

Lisaks kontsertidele toimuvad rannapeol meeleolukad rannajalgpalli ja- võrkpalli võistlused, kohal on ka erinevad atraktsioonid ja palju muud põnevat. VIP-idel on võimalus nautida tünnisauna ja eraldi ala lava kõrval ning ees, samuti eraldi baare ja chillout ala.

Pidutsejate tervist ja turvalisust aitavad hoida meditsiinitelk ja vetelpäästjad.

Piletid Saaremaa Rannapeole on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti! Kahe päeva passi festivalile saab lunastada veel viimaseid päevi 27€ eest.

Lisainfo kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles