Šokeeriva Elsa-tordi taga peitub südantsoojendav lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frozen Fever
Frozen Fever Foto: SCANPIX

Pilt ebaõnnestunud Elsa-kujulisest tordist lõi laineid üle maailma ja selle autor tunnistas, et see läks tõesti veidi nässu.

Californiast pärit tordimeister Lisa Randolph-Gant valmistas sünnipäevatordi Brianale - kriitiliselt haigele tüdrukule, kes palus oma lemmikmultifilmitegelase kujulist kooki heategevusliku Icing Cakes kaudu, kirjutab Daily Mail.

Paraku sattus tort suure kriitikatule alla, kuna paljude arvates ei sarnanenud see üldse Disney lumekuninganna Elsaga.

Lisa Randolph-Gant seletas, et tort äpardus, kuna ta valmistas seda pärast vanaema surma ja selle rikkus vihm.

«Jah, ma tean, et see kook läks nässu, kuid räägin teile selle taustast,» seletas naine. «Olin just kaotanud oma vanaema ja veetsin terve päeva koos emaga, et teda lohutada. Tulin tagasi tööle ja mul oli aega vaid kaks tundi, et tort valmis teha. Olin täiesti muserdatud ja palusin isegi Facebookis, et inimesed palvetaks, et ma selle valmis jõuaks.»

«Kui torti transportima hakkasin, sadas nagu oavarrest. Kui selle autost välja võtsin, puhus tuul karbikaane lahti ja tort sai läbimärjaks. Sellel fotol, mis postitati, olin tema nägu pabertaskurätikuga kuivatanud,» lisas ta. 

Randolph-Gant on aastaid tordimeistrina tegutsenud ja ta on valmistunud kõikvõimalikke multikategelasi ja kuulsusi kujutavaid torte.  Randolph-Gant poseeris pildil ka koos Briana ja tordiga ning ütles, et tüdrukule meeldis see tort väga. Vaata pilte Daily Mailis.

Randolph-Gant tunneb mõnikord, et tordimaailm sarnaneb keskkooliga, kuid pärast õe vähidiagnoosi kolm aastat tagasi ei lase ta end enam teiste kommentaaridest häirida.

«Jah, ma olen lugenud väga õelaid kommentaare. Mõned on postitatud isegi mu nõndanimetatud koogisõprade poolt, kes teavad, et see oli minu kook,» nentis naine. «Kuid lõppude lõpuks ei vedanud ma seda haiget tüdrukut alt ja andsin endast kõik. Naerge minu üle palju tahate, kui te end selle abil paremini tunnete!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles