Galerii: Tantsuparadiisis esines Vene tantsumuusikatäht Mitja Fomin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus tähistati suurejooneliselt peakorraldaja sünnipäeva, millega seoses astus üles Vene tantsumuusikatäht Mitja Fomin koostöös stiilsete Moskva trummaritega Drum Cast.

Kontsert oli täis suures koguses positiivset energiat, mis pani kogu ööklubi esinemise ajaks endaga kaasa laulma. Mitja Fomin on artist suure algustähega, kes teab, kuidas teha head meeldejäävat showd, mida ei unusta külalised kunagi.

Õhtu kavas ootasid kõige kuumemad hitid «Vsjo budet horosho», «Ogni bolshogo goroda», «Perezimuem», «Domoi» ja uus superhitt «Vot tak vot ja ljublju Tebja». Erilise üllatuse valmistas õhtu peaesineja  sünnipäevaks peakorraldajale Gert Laasmele ja ka kõikidele ürituse külalistele, lauldes sünnipäevalaulu «Palju õnne!» puhtas eesti keeles hetkel, kui saali toodi kaks suurt sünnipäevatorti.

Foto: Maksim Toome

Erilist sära lisasid ööle armastatumad, imekaunid ja seksuaalsed topless Go-Go tantsijad Peterburist. Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Lisaks tekitasid palju elevust uue Eesti turule sisenenud jäätise Ekselence tasuta rahvale jagatud luksuslikud jäätised ning jäätisefirma poolt ülesse pandud fotokabiin, kus said kõik soovijad koos oma seltskonnaga lõbusalt pildistada ning kohe ka pildid automaadist endale mälestuseks saada.

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedel, 7. augustil Club Hollywoodis (Vana-Posti 8, Tallinn), kui esimest korda ajaloos saab toimuma eripidu - TANTSUPARADIIS special WHITE PARTY ning õhtu peaesinejaks 90ndate Venemaa populaarne lauljatar Oksana Kovalevskaja «KRASKI» Moskvast! Müügil on ainult 1000 piletit! Piiratud koguses on saadaval piletid 30-protsendilise soodustusega kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles