Jill Scott: ma tunnen end Bill Cosby toetamise pärast kohutavalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jill Scott
Jill Scott Foto: SCANPIX

Lauljatar ja näitlejanna Jill Scott tunnistas, et ta eksis koomik Bill Cosby suhtes.

Cosbyt on seksuaalvägivallas süüdistanud ligi 40 naist, kuid mees on avalikkuse eest hoidunud ja kommentaaridest keeldunud, kirjutab. Nüüd jõudsid päevavalgele dokumendid, millest selgub, et Cosby tunnistas 2005. aastal kohtule, et ta uimastas Temple'i ülikooli endise töötaja «temaga seksimise» eesmärgil. 

Pärast dokumentide avalikukstulekut oli Scott täiesti rabatud: «Ma toetasin meest, keda austasin ja armastasin. Ma eksisin. See teeb kohutavalt haiget!» 

Scott ja Cosby on mõlemad pärit Philadelphiast ja nad on Temple'i ülikooli vilistlased. Scott keeldus mullu detsembris alla kirjutamast petitsioonile, millega paluti Temple'il katkestada igasugused suhted Cosbyga.

Cosby tunnistas 2005. aastal kohtus, et ta ostis 1970. aastatel rahusteid Quaaludes, et nende abil naisi uimastada. Kui Temple'i töötaja advokaat küsis, kas koomik andis naisele rahustit, siis mehe advokaadid sekkusid ja esitasid vastulause. Hiljem väitis Cosby, et ta andis naisele poolteist tabletti Benadryli.

Cosbyt on seksuaalvägivallas süüdistanud ligi 40 naist. Erineva taustaga naiste lugu on enamasti sarnane - nad uimastati ja vägistati. Paljud ei julgenud varem oma looga avalikkuse ette tulla, kuna kartsid Cosby mõjuvõimu ja arvasid, et keegi neid niikuinii ei usu. Cosby on süüdistuse eitanud ja kohtusse ta ilmselt ei satu, sest enamik väidetavaid juhtumeid on aegunud.

Foto: Matt Rourke/AP
Väljavõte kohtudokumentidest. Foto: Scanpix
Väljavõte kohtudokumentidest. Foto: Scanpix Foto: Matt Rourke/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles