Elu nagu filmis! Sel laupäeval avab uksed Eesti Moulin Rouge!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moulin Rouge klubis Teater
Moulin Rouge klubis Teater Foto: Pressifoto

Sel laupäeval, 11.juulil toimub klubis Teater glamuurne Moulin Rouge pidu, mis kutsub külalisi meelelahutuslikku kabareesse. Laval on tantsijad kui tõelised Pariisitarid Kabaree laval, lehvitades oma seelikuid ja lastes külalistel lõbusa kankaanirütmi taustal oma seelikusabade alla piiluda.

Kuumades suveöödes on kirge ja romantikat, pidu ja erootikat ning selle tähistamiseks muutub Klubi Teater üheks ööks Pariisi tuntuimaks kabareeks, Moulin Rouge'ks, kus lavadel saab näha sellele omaseid tantsushow'sid ja meelelahutusprogrammi, kus külastajate meeli hullutavad tõelised kankaanitantsijad! Sel ööl saab klubis Teater näha enneolematult ulakat lavashowd, mis on täidetud flirtivate pilkude, vastupandamatult lühikeste kostüümide ning uskumatult kuumade tantsijatega! 

Foto: Pressifoto

Moulin Rouge on juba aastasadu tähendanud inimeste jaoks kohta, kus unustatakse enda päevased kohustused ja rollid ning nauditakse vaid hetke milles viibitakse! Sel õhtul on lubatud kõik tabud ning nauding on garanteeritud! 

Varjatuid sensuaalseid pilke ja hilisöiseid lubamatult kuumi suudlusi saab nautida juba sel laupäeval klubis Teater! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles