Head uudised! Eurovisiooni võitja Måns Zelmerlöw esineb oktoobris Tallinnas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni võitis Rootsi
Eurovisiooni võitis Rootsi Foto: SCANPIX

Selle aasta maikuus võitis Eurovisiooni lauluvõistluse rootslane Måns Zelmerlöw looga «Heroes». 14. oktoobril annab ta kontserdi Tallinnas klubis Factory. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.

Sel aastal Eurovisioonil Rootsit esindanud Måns Zelmerlöw võitis lauluvõistluse ülekaalukalt, kogudes lausa 365 punkti, mis on Eurovisiooni ajaloos kolmas kõrgeim punktisumma. Armastatud Rootsi artistile oli Eurovisiooni võit ühe suure eesmärgi ja unistuse täitumine.

Månsi soolokarjäär sai alguse 2007. aastal, kui ta võttis esmakordselt osa Melodifestivalenist. Tema esitatud lugu «Cara Mia» sai küll kolmanda koha, kuid jõudis siiski edetabelite tippudesse ning kohe järgnes ka debüütalbum «Stand By For…». Teise albumi «MZW» andis mees välja aastal 2009 ning keskendus seejärel mõneks ajaks tööle televisioonis. Aastal 2014 ilmus Månsi album «Barcelona Sessions», mis – nagu nimestki võib välja lugeda – sündis Hispaanias. Sellelt albumilt peegeldub Månsi austus Coldplay ja Bryan Adamsi vastu.

Foto: Mihkel Maripuu

Eurovisiooni võitnud lugu «Heroes» pärineb plaadilt nimega «Perfectly Damaged», mis ilmus selle aasta juunis. «Olen alati olnud suur Melodifestivaleni ja Eurovisiooni fänn,» sõnab Måns ise. «Mu suur unistus täitu,s kui mind Eurovisiooni võitjaks kuulutati! Olen ääretult tänulik ning ootan väga sügisel toimuvat tuuri ning kõigi Euroopa kangelastega kohtumist!»

Tallinnas esineb Måns Zelmerlöw 14. oktoobril, klubis Factory. Piletid hinnaga 25 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebipoes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles