Laura Junson & The Jeth avaldas suvise singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Junson & the Jeth
Laura Junson & the Jeth Foto: Pressifoto

Ansambel Laura Junson & The Jeth avaldas täna kolmanda singli enda esimeselt kauamängivalt helikandjalt. Singel kannab nime "Summer" ning seda on võimalik kuulata bändi Soundcloudi lehelt, iTunes`ist, Spotify`st ja Deezerist. 

Lugu Summer, mis on oma loomult sama elav, sündmusterohke ja lühike nagu Eesti suvigi, pärineb Laura Junson & The Jeth veebruaris ilmunud debüütalbumilt. Lisaks bändi põhikoosseisule teeb loos kaasa trompetimängija Allan Järve.

Laura Junson & The Jeth - Summer
Sõnad Laura Junson
Muusika Laura Junson
Salvestus Kaur Kenk, Erko Niit
Mix Ago Teppand
Master Minerva Pappi at Chartmakers
Kuula uut singlit siit.

Laura Junson & The Jeth’i looming on sündinud Laura Junsoni ja ansambliliikmete vahelise sujuva koostöö tulemusena, kus põimuvad omavahel pop- ja improvisatsiooniline muusika. Bändiliikmed ise on muusikat iseloomustanud järgmiste märksõnadega: soulful, progressive, indie-folk-kantri-pop. Helikandjalt saab kuulda enamjaolt Laura Junsoni kui ka Erko Niidu uudisloomingut, mis pole seni veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Laulutekstid on kirjutatud Laura Junsoni poolt. Kõiki ansambli liikmeid seob ühine muusikaline tunnetus ja hingamine, mis on üsnagi kauaaegse koostöö vili.

Ansamblisse kuuluvad:

Laura Junson (vokaal, kitarr), Erko Niit (vokaal, kitarrid) ja Heikko Joseph Remmel (bass), Joel Rasmus Remmel (klahvpillid), Tõnu Tubli (löökpillid).

Debüütplaadil on kaasategevad veel ka Villu Talsi (mandoliin – Curly Strings), Eeva Talsi (viiul – Curly Strings), Allan Järve (Raul Sööt Deeper Sound, Pae Kollektiiv).

Külasta ka Laura Junson & The Jeth kodulehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles