«Võsareporteri» autosaaga kiskus suisa naeruväärseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» lahendas Peeter Võsa uskumatut autoostulugu.

Hannu maksis auto eest 47 000 krooni ja müüja kinnitas, et see on täiesti korras. Juba järgmine päev ilmnes autos hulk vigu, mille parandamise eest käis Hannu välja hunniku raha.

Kui Hannu läks ARKi masinat ümber registreerima, selgus, et Haapsalu kohtutäitur on sellele piirangu peale pannud ja selle autoga tehingut teha ei tohi. Kui probleem oleks olnud väikeses parkimistrahvis, oleks Hannu selle ära maksnud, kuid võlg oli auto väärtusest suurem.

Auto müünud Rene ütles, et ta polnud arestimisest teadlik ja sai selle sõbralt Reigolt teise auto vastu. Rene ja Hannu sõlmisid kirjaliku lepingu, et Rene maksab auto remontimisele kulunud 6770 kroonist poole.

Järgmiseks suunduti auto algse omaniku Reigo juurde, kes teatas, et Rene teadis küll, et auto on arestitud. Lisaks selgus, et keegi on lõpetanud auto kindlustuse ja võtnud järelejäänud 300 krooni välja. Selleks osutus Rene, kes ei teadnud jälle asjast midagi.

Kohtutäituri juures tuli välja, et Reigo poleks tohtinud autot isegi võõrandada. Selleks oleks pidanud võlausaldaja nõusolekut küsima.

Vajalikud dokumendid said lõpuks täidetud ja on lootust, et Hannust saab auto omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles