Vaata: võimas Xplosioni järelvideo! Kas leiad sealt ka ennast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xplosion Fight Series 9. mail
Xplosion Fight Series 9. mail Foto: Xplosion Fight Series

Tallinn Arenal 9. mail 2015 juba kuuendat korda toimunud Xplosion Fight Series võitlusspordiürituse korraldajad on valmis saanud võimsa järelvideoga!

Kui üle-eelmisel võistluspäeval jäi enamus võite vastasleeri poolele ning kastanid tõid tulest välja kodumaa tipud Moisar ja Vorovski, siis seekord pöörati kaalukausid teistpidi. 

Profipoksimatšis oli võidukas Pavel Semjonov, kes alistas tugevad Leeduka Artjom Karasiovi. Nüüd ootab Semjonovit ees veelgi raskem lahing Balti meistrivööle Mirkko Moisari vastu 25. juulil Kloogaranna Festivali Beach Fightil. Võidukas oli ka Moisari vend Markko Moisar, kes alistas belglase Yassine Moutachimi.

Üllatusi oli veelgi - MMA stiilis saavutas üle pika aja ülekaaluka võidu väga efektses matšis meie oma Alik Tseiko. K-1 stiilis matšides saavutas viimasel hetkel ringi tagasi naasnud Rain Kärkinen võidu Ernestas Dapkuse üle ning kauaoodatud rematch'is briti Luke Whelani vastu võistlustulle astunud Edvin-Erik Kibus.

Õhtu peamatš lõppes üllatusliku võiduga meie oma superstaarile Maxim Vorovskile! Matši favoriidiks peeti küll tugevat poolakat Dawid Kasperskit, kes on ühtlasi ka Euroopa suurima võitlusliiga Superkombati 2014. aasta meister.

Ainukese eestlasena pidi kaotuse vastu võtma Xplosioni ajaloo esimeses raskekaalu matšis Ardo Rakaselg leeduka Julius Mocka vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles