Elu24 video: "Eesti Iluduskuninganna 2015" finaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti iluduskuninganna 2015
Eesti iluduskuninganna 2015 Foto: Viktor Burkivski

"Eesti Iluduskuninganna 2015" finaal toimus laupäeva õhtul Õllesummeril. SIXTINA Tantsu- ja Modellikool korraldab igal aastal Eesti suurimaid iludusvõistlusi ja seda juba 25. aastat. 

"Iluduskuninganna" mitmete eelvoorude põhjal väljavalitud kandidaatide hulgast jõudis finaali üheksa ning ükski nendest ei jäänud ilma tiitlita:

"Miss Adventure" tiitli ja eriauhinna pani välja seiklusmäng "Adventure Room" ja nende lemmikuks osutus KAARI ANN KOLK. 

"Miss Foto" tiitli sai  JEVGENIA SOROKINA, kes igal fotol oskas olla eriline ja poseerida hästi fotograafidele. Jevgenia tegeleb ka ise maalimisega ning oskab hinnata kogu ümbritsevat ilu. Omab maksunduse alast kõrgharidust ja töötab suures rahvusvahelises ettevõttes juhiabina.

"Pressi Missi" tiitli pälvis kaunis JEKATERINA KAMÕŠEVA. Ta õpib Tallinna Ülikoolis filoloogia osakonnas, lisaks sellele tegeleb spordi ja tantsimisega.

"Publiku Missi" valisid "Elu24" lugejad. Tiitli võitis ELIS REEMAN. Kolme päeva jooksul hääletas sadu "Elu24" lugejaid oma lemmikute poolt ja lõpuks osutus võitjaks oma särava naeratusega Elis. Ta töötab igapäevaselt finantsvaldkonnas ja tegeleb fitnessiga. 

"Miss Talent" tiitel läks ALINA OFITSEROVALE, kes on suurepärane tantsijanna. Oma hingeliigutava esituse professionaalse iluga tõi ta pisara silma nii mõnelegi vaatajale. Tantsimine on Alina jaoks elus väga tähtsal kohal.

"Eesti Miss Bellissima" tiitli võitjaks kuulutati TRIIN TOOMSALU, kes õpib Tallinna Ülikoolis Infoteadust ning tegeleb tantsimisega. "Bellissima" Eesti esindus kinkis talle kolm kotitäit vajalikke sokke, sukki, sukkpükse ja pesu. 

Kolmapäeval toimunud "Eesti Miss Bikini 2015" tiitli võitjaks osutus TARA KOLPPANEN. Ta elab Tallinnas ja õpib siin Rahvusvahelist kaubandust juba kolm aastat, lisaks tegeleb tantsimisega ja on ka ise koreograaf. 

Neljapäeval toimunud "Eesti Miss Modell 2015" tiitli pälvis ILME-LIINA RAIDMA, kes oskas žürii ees kõige paremini laval kõndida ja poseerida fotograafidele. Ilme-Liina tegeleb tantsimise, laulmise ja näitlemisega ning muidugi modellindusega. Teda ootab nüüd ees suur rahvusvaheline modellivõistlus "Miss Model Of The World", mis sellel sügisel toimub Hiinas.

Reedese "Miss Globe Estonia 2015" tiitli võitis DIANA AIZATULLINA. Ta õpib veebidisaini ja on terve elu tegelenud kunstiga. Suureks kireks on ka tantsimine ning põhistiiliks Hip hop ja Jazz Funk. Dianat ootab ees rahvusvaheline iludusvõistlus "World Beauty Queen", mis toimub sellel aastal Koreas.

"Miss FinEst 2015" on Soome ja Eesti ühine missivõistlus, mida Soome poolelt korraldab "Finest" ilukirurgia kliinik eesotsas Mirjam Kalenius-Turuga ja Eesti poolelt "Sixtina" eesotsas Tiina Jantsoniga. Juba kahel korral on võitjateks osutunud soomlannad ja nii ka sel korral kuulutati "Miss Finest" tiitlivõitjaks TARA KOLPPANEN, kes sõidab Soomet esindama "Miss Globe" võistlusele Kanadasse. 

"Eesti Iluduskuninganna 2015" võitja on KAARI ANN KOLK. Kaari Ann on õppinud viiulit muusikakoolis, tegelenud tantsimise ja laulmisega, praegu töötab baaridaamina ja tahab õppima minna sotsiaaltöötajaks, et lastekodulastele tulevikus oma hoolt ja hellust jagada. Kaarit ootab ees Eesti esindamine ülemaailmsel "Miss Globe" võistlusel Kanadas.

Kõik osavõtjad said ka palju kingitusi. Lilled tõid Eesti Misterite võistluste esindajad. 

"Kinkston Kingiagentuurilt" saadi terve kotitäis vajalikke reklaamkingitusi.

Fotosessiooni ja modellialbumi teeb võitjatele Indrek Kask. 

JFK Showbusiness andis kõigile missidele lausa kahe kontserdi VIP-piletid: 

"Scooteri" kontserdile Tartu Laululaval juba 17. juulil ja "We Love The 90s" kahepäevasele festivalile Tallinnas 28.-29. augustil Tallinna lauluväljakul.

„Kyäni“ heaolufirma kinkis kõigile tervist ehk "Sunrise" vitamiinieliksiiri, mis aitab meie kaunitaride enesetunnet ning füüsilist vormi veelgi paremaks muuta. 

"Bellissima" Eesti esindus kinkis kõigile kaunitaridele terve kotitäie sokke, sukki, sukkpükse ja pesu. Samuti imekaunid rannariided ja vabaajariided.

„Sangla Juveelisalong“ tegi kingituseks kõigile osavõtjatele hõbedast ehted, mis kaunistatud naturaalsete kividega. Võitjale kinkis aga briljantide ja smaragdiga sõrmuse ning ka kauni käevõru. Lisaks teeb veel Jevgeni Kampus, "Sangla Juveelisalongi" omanik kõigile võitjatele lõbusõidu oma jahiga.

Selle aasta iluduskuninganna on nüüd valitud ja üsna varsti ootavad võitjaid ees mitmed rahvusvahelised iludusvõistlused. "Sixtina" Tantsu- ja Modellikool alustab peagi juba uueks hooajaks kandidaatide registreerimist, kellel soov võistelda Eesti kauneimate neidude ja naiste tiitlitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles