Kummaline kinnisvarasõda: kaks nunna võitlevad Katy Perryga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Katy Perry leidis ennast kummalisest kinnisvarasõjast, millesse on segatud kaks nunna, peapiiskop ja restoranipidaja.

Perry soovib väidetavalt osta Los Angeleses Los Felizi linnaosasasuvat endist kloostrihoonet, kuid kaks selle endist elanikku  - õde Rita Callanan ja õde Catherine Rose Holzman - ei taha seda lubada, kirjutab The Guardian. 

Kohtudokumentides seisab, et kaks nunna, kes pole selles hoones elanud alates 2011. aastast, müüksid hoone parema meelega restoranipidaja Dana Hollisterile, kes tahab sellest teha 60-toalise butiikhotelli restorani ja baariga.

Los Angelese peapiiskop Jose Gomez on aga Perry pakkumise vastu võtnud. Gomezi sõnul on otsus tema teha, kuna klooster kuulub piiskopkonnale, mitte nunnadele. 

Nunnade veenmiseks kohtus Perry nendega isiklikult, kuid ta ei avaldanud naistele muljet.

«Ta võttis telefoni välja, et otsida laulu «Oh Happy Day» sõnu,» ütles 77-aastane õde Callanan. «Ma vaatasin oma advokaadi poole ja mõtlesin, et taevake...»

Mõlemad nunnad ütlevad, et nad pole Perry vastu «moraalsetel» põhjustel. «Ta on väga kena inimene, kuid ta ei teinud paremat pakkumist. Küsimus on rahas,» lisas õde Rita.

Vaidlus, mis läheb kohtusse 30. juulil, võib jõuda isegi Vatikani. Nunnad on kindlad, et paavst Franciscus aitaks neid. «Ma loodan, et paavst näeb seda, sest kui keegi meid veel aidata saab, siis just tema. Ma usun, et ta teeks sellele nonsenssile lõpu,» sõnas õde Rita.

Perry soovib hoonet kasutada isikliku puhkepaigana ja selleks, et hoolitseda oma vanaema ja ema eest. Nunnad tahaksid, et maja jääks rahvale avatuks.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles