Nick Gordon: Bobbi Kristinaga juhtunus olid süüdi narkootikumid, mitte mina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: SCANPIX

Bobbi Kristina Browni poiss-sõber Nick Gordon väidab, et temal polnud mingit pistmist intsidendiga, mis neiult ilmselt lõpuks elu võtab.

Varalahkunud Whitney Houstoni 22-aastane tütar leiti teadvusetult vannist selle aasta algul ning ta jäi pärast seda koomasse. Bobbi Kristina viibib tänaseks hospiitsis, kus tal lastakse loomulikult surra.

TMZ sai enda valdusse telefonivestluse, mis lindistati 21. veebruaril, kolm nädalat pärast intsidenti. Bobby Browni perekonna liige salvestas selle Nicki teadmata. 

«Ma ütlen teile tõde - Krissy, ta kannatas suure stressi all ja me kõik tarvitaime narkootikume ja teate küll, kõik, ainult jõime,» ütleb Nick salvestisel. «Ta tarvitas liiga palju. Ta, kuula mind nüüd... Ma hoian nüüd ametlikult vannidest igaveseks eemale, seda ma võin öelda.»

Seejärel kirub noormees neid, kes kahtlustavad, et Bobbi Kristina sai vigastada, kuna Nick üritas teda tappa: «Kui Krissy üles ärkab, räägib ta kõigile tõtt. Kõik tunnevad end pärast väga lollilt... Teate väga hästi, et Krissy sattus kaks päeva enne seda autoavariise ja too tüüp on praegu kriitilises seisus.»

Politsei peab Gordonit antud juhtumis huvialuseks isikuks ja kui Bobbi Kristina sureb, saab sellest mõrvajuurdlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles