Terve pere koos! Vaata, kui stiilselt saabusid William ja Kate pisiprintsessi ristimisele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval ristiti Inglismaal Sandringhamis Püha Maarja Magdaleena kirikus prints Williami ja hertsoginna Catherine'i tütar, printsess Charlotte.

Tegemist oli esimese avaliku üritusega, kuhu saabus kuninglik perekond neljakesi.

Prints William, hertsoginna Catherine, kahekuune printsess Charlotte ja kaheaastane prints George jõudsid kirikusse kella poole viie ajal kohaliku aja järgi. 

Foto: SCANPIX
Foto: Chris Jackson/AFP

Kate astus sadade heasoovijate ette elegantes elevandiluuvärvi Alexander McQueeni kostüümis. Ta lükkas beebit traditsioonilises Millsoni lapsevankris.

Foto: SCANPIX

Prints George hoidis kõvasti isal käest kinni. Poiss kandis samasuguseid rõivad, mis olid Williamil seljas siis, kui teda 1984. aastal vastsündinud venda Harryt vaatama viidi. 

Foto: Chris Jackson/AFP
Foto: SCANPIX

Kuninganna Elizabeth II ja prints Philip saabusid kirikusse juba varem. Kohal oli ka Kate'i perekond, prints Charles, hertsoginna Camilla ja pisiprintsessi ristivanemad. Ristimisele ei saanud tulla prints Harry, kes viibib Aafrikas.

Foto: SCANPIX

Tseremoonia kestis veidi üle poole tunni. Samas kirikus ristiti 1961. aasta aprillis Charlotte'i vanaema printsess Diana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles