Elu24 galerii! Hard Rock Laagri teine päev sai maheda alguse ja metsiku lõpu

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14.Hard Rock Laager on selleks korraks läbi ning kuni järgmise aastani jäävad raju festivali meenutama fotod ning kõrvus kummitama raskemuusika helid, mis nii päikesepaistes kui ka kuu valguses üle Vana-Vigala kajasid.

Laupäeval, 4.juulil müristasid Vana-Vigalas 14.Hard Rock Laagris keskpäevast alates Diskreetse Mango Trio, Cryptica, Beyond The Structure, Au-Dessus, Herald, Urt.

Foto: Erlend Štaub

Kella kuuest astus lavale ansambel Kosmikud, kes andis laagris live'i kolmandat korda. Seejärel punkis legendaarne Villu Tamme bändiga J.M.K.E.. 

Foto: Erlend Štaub

Võimsa elamuse andis ka Rootsi ansambel Shining, kes eriti jäi meelde solisti eneselõikumise poolest.

Foto: Erlend Štaub

Õhtul müristasid veel Neglected Fields, Candlemass ja kodumaine Aggressor, kus laulab ka festivali peakorraldaja Kaido Haavandi ise.

Foto: Erlend Štaub

Kahepäevalise hevitralli lõpetas Saksamaalt pärit ansambel Caliban, kes jõudis Eestisse õnnetul kombel ilma bänditehnikata, aga otsustas live'i mitte ära jätta. "Live oli 60 protsenti sellest, mis me tegelikult oleks suutnud laval anda, aga jäime kontserdi ja publikuga kokkuvõttes rahule," sõnas Caliban Elu24-le, et andsid parima ja esineksid meeleldi kas või iga aasta Eestis.

Foto: Erlend Štaub

Vaata rajust galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles