Mika õde kukkus aknast orkide otsa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika kontsert Tallinna Lauluväljakul 03.08.10 - Vol.2
Mika kontsert Tallinna Lauluväljakul 03.08.10 - Vol.2 Foto: Jelena Rudi

Eestitki suvel väisanud popstaari Mika õde, Paloma Penniman kukkus alla oma korteri aknast.


Arvatakse, et stilistina töötav Paloma istus oma nooblis Kensingtoni (London) linnaosas asuva kolmanda korruse korteri aknal ja kukkus alla hooletusest, vahendab Sun. Kõige hullem on see, et pärast enam kui 15-meetrist õhulendu langes Paloma raudaia teravate orkide otsa. Kaks orki läbistasid ta jalad ja üks kõhu.

Mika, kes ise sel ajal õe korteris viibis, sattus hüsteeriasse, kuid helistas siiski kohe hädaabinumbril. Kuuldavasti pidid päästjad aia tükkideks lõikama, enne kui nad Paloma vabastada said ning meedikud naise haiglasse toimetasid. Vahejuhtum leidis aset eile kella viie paiku pärastlõunal.

Mika ja murest murtud perekond valvas kogu öö Royal London Hospitalis. «Mitte keegi ei tea, mis tegelikult juhtus,» sõnas lähedane peresõber. «Ühel hetkel istus Paloma aknalaual ja järgmisel oli juba alla kukkunud.»

Mika pressiesindaja sõnul on Paloma seisund kriitiline, kuid stabiilne. Politsei vaatleb seda kui õnnetusjuhtumit.

27-aastasel Beirutis sündinud Mikal (Michael Penniman) on kaks õde ja üks vend.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles