Kas Mart Sander pingutab üle?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10
Johannes ja Kerstin
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10 Johannes ja Kerstin Foto: Jelena Rudi

«Miks sõimas «Tantsud tähtedega» saatejuht Mart Sander «Ühikarottidest» kuulsust kogunud Liinat aka Ühikarottide-Vikat,» imestas pühapäeval nii mõnigi televaataja. Kuldkollases kleidikeses ja poisipeaga Liinat nimetas saatejuht  Mart Sander miskipärast korduvalt räpakolliks.

Mida arvasid taolisest suhtumisest meie lugejad?

Viki: Esimest korda mõtlesin Sanderist kui saatejuhist halvasti. Kohe oleks tahtnud küsida, et mis tal täna probleemiks on? Tema naljad olid solvavad, küünilised ja mitte-eetilised. Mart Sander, kui see töö sulle enam ei meeldi, lase uutel nägudel esineda.

VT to Viki: Sul on õigus, tean seda Sanderit üle 20 a. Ta on selline solvav, küüniline ja mitte-eetiline alati olnud. Tundub, et Mart Sander ja Mihkel Raud võiksid ennast veidigi tagasi hoida. Selline neile iseloomulik ülbe ja üleolev käitumine neid küll ei kaunista.

Sander to Sander: Loominguline ekstsentrik on lahke väga-väga harva, seda enam, et ainuke aktsepteeritav naine siin ilmas on oma ema. Kinderstube värk, nagu ta ise on öelnud... + ebatraditsiooniline seksuaalorientatsioon. Mehi narrib, naisi mõnitab. Kaitserefleks.

K.V.: Pean Sanderit heaks saatejuhiks, aga... naisterahvastega selliseid nalju teha pole soliidne, Sandrile vaevalt meeldiks, kui näiteks tema orientatsiooni kulul ka mingeid a la teie füüsiline armastus kipub ka suht räpakolliline olema, tehakse.

Mi: See Sanderi ilkumine oli tõesti rõve, saade jäigi sellepärast lõpuni vaatamata.

Vaataja: Igal oinal oma mihklipäev, Sander võtku ka hoogu maha teistesse suhtumisel. Üldse pole tema käitumisest esimeses saates väga vaimustuses.

Anni: Pani mõtlema, kas Sanderi jaoks on kõik kutseharidust omandavad ja olude sunnil kehvas kooliühikas elavad noored inimesed räpakollid? Igatahes ebaõiglaselt räige tembeldamine tema poolt!! Minu jaoks on Vika roll väga šeff ja ka Liinale hoian tantsusaates pöialt!

See oli tõesti ematav: Hea tahtmise korral leiaks ju Sanderi kohta ka solvavaid väljendeid ja lajataks terve Eesti ees otse-eetris... Huvitav, kuidas ta reageeriks... Tüdruk oli tubli, jäi stoiliselt rahulikuks, kerge imestus oli vaid näos.

Mida arvad Sina, kas Mart Sander sobib tantsusaate juhiks või pingutab veidike üle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles