Elu24 video! Hard Rock Laager pakub head toitu, mahedat meelelahutust ja kutsub sauna

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hard Rock Laager 2015 sai juba 14ndat korda Vana-Vigalas avapaugu ning kohal on hulgaliselt raskemuusika austajaid. Elu24 uuris lähemalt, mida ja mis hinnaga pakub festival süüa ja juua ning millist meelelahutust saab live'ide vahel kogeda!

Hard Rock Laagris ei jää nälga üksi hevimees ega taimetoitlanane, sest toidutelke on püsti igale maitsele. Lisaks kebabile ja kanale saab nautida nii külma õlut kui ka viskit, mis soovi korral maitsvateks kokteilideks meisterdatakse.

Kui aga bändide vahel igav hakkab, siis on kuumade plusskraadide taustal hea minna kümblustünni ja sauna. Saunaboss Jaanus avaldas Elu24-le, et kõige populaarsem on kuum saun just laupäeviti, kui tekivad lausa pikad järjekorrad. Telefoninumbri vastu aga saab end järjekorda panna ja kui on kord jõudnud Sinuni, tuleb kõne. Ujuma ei lubatud hetkel minna, sest keegi pahatahtlik festivalikülaline olevat klaasikilde jõepõhja poetanud.

Lisaks saab läbi astuda sepa juurest, kes kõigest kahe euro eest aitab meisterdada ägeda kaelaehte või kainema peaga harrastada kiikingut.

Hommikuksöögiks soovitame kõigest 3 euro ja 50 sendi eest head diili telkla ees. Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles