Galerii: Miss Bikini Estonia võistlejad sõitsid merel jahiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SIXTINA tantsu ja modellikool korraldab juba 25 aastat Eestis iludus - ja talendivõistlusi. Hetkel käib Õllesummeri Cuba Sound Coctail Bar laval igal õhtul 18.30-19.30 Eesti Iluduskuninganna finaal. 

Eile valiti Eesti Miss Bikini tiitlikandjat ja seda juba üheksandat aastat järjest. Võitjad on igal aastal käinud Eestit esindamas rahvusvahelistel maailmavõistlustel. Sellel aastal sõidab võitja Miss Bikini Universe võistlusele Hiina. Peale showprogrammi oli kõigil osalejatel veel mõnus meresõit Tallinna lahel Sangla Juveeliäri omaniku Jevgeni Kampuse jahiga.

Foto: Viktor Burkivski

Täna õhtul hakkab žürii välja selgitama seda neidu, kes saab sellel aastal Eesti Miss Modelli tiitli. Elu24 lugejatel on aga võimalus selgitada kolme esimese võistluspäeva jooksul, kellest saab Publiku Miss. Selleks saatke kiri oma lemmikuga aadressile sixtina2001@yahoo.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles