Galerii: Suvine Babulja tõi Deja Vu'sse kütkestavad kaunitarid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 26. juulil toimus Lounge Deja Vu's suurejooneline Babulja üritus, kus taaskord pakuti Vanaema külalistele kõige kõrgklassilisemat meelelahutusprogrammi ja ojadena voolavat šampanjat. Särav Babulja tõi kokku väga palju rahvast, kes nautisid üksteise meeldivat seltskonda ja Deja Vu pakutavat võimsat meelelahutust.

Lounge Deja Vu populaarseim, alati täismaja võõrustav temperamentne slaavipärane Babulja on pidu, mis on tuntust kogunud juba ligi 10 aastat nii eestlaste, välismaalaste kui ka venelaste hulgas.

See on alati meeletu pidu, kus voolavad šampanjajoad, laual on parimad a la carte road ja karge viin ei lõppe majast enne tulede süttimist ja kus kohtab Tallinna kõige kaunimaid naisi erakordselt lõbusas ja ehedas vene peo atmosfääris, tantsimas parimate vene hittide saatel varahommikuni ja mõnikord kauemgi…

Foto: Maksim Toome

Nii oli ka seekord, sest pidu, mis algas õhtu saabudes terrassil mõnusalt kokteile nautides, ei lõppenud ka hommikupäikse saabumisel, vaid pigem andis energiat veel juurdegi. Kõiki Babulja lapsukesi ootas sel ööl ees meeleolukas live trummar Dimka poolt, kelle esinemise muutsid unustamatuks lõbusad Babulja tütrekesed, kes pakkusid Lounge'i lavadel silmailu läbi kogu öö.

Foto: Maksim Toome

Babulja ootab taas enda lapsukesi külla juba juulikuu viimasel laupäeval, ent ka sel nädalal on Lounge Deja Vu's ees ootamas rohkelt toredaid õhtuid. Juba täna õhtul toimub Kuld, mis muudab reede õhtu mõnusaks, säravaks ja meeldejäävaks. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Foto: Maksim Toome
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles