Merle Klandorf: korralik naisterahvas hoiab jalad koos...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10
Žüriiliikmed Ants Tael, Merle Klandorf ja Jüri Nael
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10 Žüriiliikmed Ants Tael, Merle Klandorf ja Jüri Nael Foto: Jelena Rudi

«Üks korralik tütarlaps paneb ikka jalad ilusasti kokku, mitte ei tantsi jalad harkis» õpetas «Tantsud tähtedega» züriiliige Merle Klandorf ministriproua Urve Palot.

«Urve, sul on jalad kogu aeg liiga laiali ja varbad sissepoole,» pahandas Eesti suurima tantsukooli Revalia juht  ja tantsusaate züriiliige Merle Klandorf ning selgitas, et teda olla ema noorest peast õpetanud, et korralik naisterahvas hoiab ikka jalad koos.

Ka Ants Tael oli endiselt hädas jalgade tööga. Tema arvates oskavad neid laiali ajada paljud, kuid koos hoida vähesed. «Põlved sulgasendisse, ikka sulgasendisse,» ei saanud staartantsupedagoog proua Palot noomimata jätta.

Palot oli tantsusaatesse kannustama tulnud endine rahandusminister Ivari Padar, kelle arvates oli Urve tantsupõranda üks säravamaid staare.

Korduvalt tantsusaatesse jalga keerutama palutud Ivari Padar tunnistas ausalt, et tema selles saates ilmselt nii hästi hakkama ei saaks.

Esimese tantsusaate edetabel kohtunike hinnete alusel:

Johhannes ja Kerstin 15 punkti

Ithaka  ja Marko 12 punkti

Dave  ja Valeria 12 punkti

Ženja ja Aleksandra 11 punkti

Kojamees ja Karin 11 punkti

Urve ja Aleksandr 11 punkti

Nastja ja Marko 9 punkti

Liina ja Mairold 7 punkti

Kuidas meeldis Urve ja Aleksandri etteaste Sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles