Reedel avatakse kõige naudingurohkem tenniseväljak Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erotic Cinema «Tennis Girl»
Erotic Cinema «Tennis Girl» Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 3.juulil avatakse Eesti kõige naudingurohkem tenniseväljak. Koostöös Eesti Tennise Liiduga avatakse üheks ööks tenniseväljak, kus valitsevad kõige lühemad seelikud, kõige kuumemad tennisemängijad ja kõige vallatumad tennisemängud. Erotic Cinema «Tennis Girl» pidu toob kohale vastupandamatu kehaga tennisistid, kes mängeldes töönädala seljataha jätavad ja naudinguid pakkuva nädalavahetuse Sinuni toovad.  

Läbi aegade on tennis tähendanud kõrgklassi populaarseimat spordiala, mis tagab kauni keha, kena päevituse ja süütab inimestevahelise sädeme. Tennisega käivad alati kaasas stiilsed riideid, kuid reedesel peol saab Sinu lemmik tennisekostüüm täiesti uue tähenduse. Kõige lühemad seelikud, mis paljastavad natukene liiga palju, ent panevad Sind tahtma veel ja veel. Erotic Cinema «Tennis Girl» loob täiesti uue fantaasia. Sinu lemmik spordiala ja kütkestavad naised - täiuslik öö klubi Teater.

Foto: Klubi Teater

Erotic Cinema «Tennis Girl» on pühendatud kõigile tennise austajatele, sest just 29.juunil alanud Eesti Meistrivõistlused Tennises võistluse ametliku Afterpartyna oodatakse peole kõiki tennise sõpru. Meeleolukas võistlusperiood jätkub klubis Teater toimuva afterparty'ga, kuhu oodatakse kõiki osalejaid, võistluse korraldajaid ja tennisesõpru. Kõiki tennise sõpru tervitab koha peal Viru Valge. Eesti Tennise Liit ja Klubi Teater ootavad kõiki, et tähistada koos 91. Eesti Meistrivõistlused tennises toimumist.

Foto: Klubi Teater

Oled tulihingeline tennise sõber? Klubi Teater kingib kahele õnnelikule VIP-paketi reedesele Erotic Cinema «Tennis Girl» peole, et koos Eesti Tennise Liiduga tähistada.. VIP-pakett sisaldab VIP-sissepääsu 5-le inimesele  ja 2 pudelit kihisevat tervitusjooki, et tähistamine väärika alguse saaks. Osalemiseks saada e-kiri aadressil mareli@klubiteater.ee ja kirjuta, mis Sulle tennise juures kõige rohkem meeldib. Võitjaga võetakse ühendust reedel, 03.07.2015 kell 17.00.

Rohkem infot reedese peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles