Lõbusad fotod: animakangelased minionid jõudsid Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna jõudsid tegelased uuest animaseiklusest «Minionid» ehk «Käsilased», mis meelitas möödunud nädalavahetusel Suurbritannias kinodesse rekordarvu inimesi. 

Nii 2D kui 3D versioonis linastuvale «Käsilaste» filmile annavad eesti keeles hääle Eesti tippnäitlejate kahurvägi eesotsas Priit Võigemast, Tiina Tauraite, Märt Avandi, Haide Männamäe, Maiken Schmidt, Priit Pius, Tanel Saar, Ain Jürisson ning jutustaja rollis on Tõnu Mikiver. 

Foto: Solaris

Lisaks teevad filmi eestikeelses versioonis kaasa ka Tiit Sukk, Kaspar Velberg, Helene Vannari, Mihkel Kabel, Allan Kress, Janek Sarapson, Maria Martin, Siim Rohtla, Inga Leetmaa, Gert Hatsukov, Aleks Tenusaar, Piret jalakas, Jette Aus, Tobias Teder ja Grete Hatsukov. 

Foto: Solaris

Igas vanuses vaatajale nalja ja närvikõdi pakkuva animaseikluse tegelastega saab kohtuda laupäeval Tallinnas, kui Solaris keskuses toimub suur käsilaste teemaline perepäev, kus tehakse näomaalinguid, jagatakse õhupalle, eraldi on üles seatud käsilaste fotokiosk ja kaks 10-meetrist joonistusrulli ning meeleoluka kontserdi annab Helen Adamson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles