Fitnessikaunitar Endla Vaher alastipiltidest: midagi lihtsat ja labast ma teha ei tahtnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Kunagise populaarse plikatirtsudebändi Ice Cream liige, 23-aastane fitnessikaunitar Endla Vaher on tõeline võitleja ja kui ta midagi teeb, siis selleks, et olla parim.

«Ma esinesin vist kaks korda selle looga. Esimene kord oli Linnahallis, kus meil oli tsirkuseetendus ja me lõpetasime oma bändiga kogu selle etenduse. See oli nii võimas! Väikesed tüdrukud suurel laval. Teine kord käisime Alex Lepajõe saates ja see oli väga vinge,» rääkis Endla Kanal 2 «Reporterile».

Endla on tõeline võitleja ja ta ei tee midagi elus poolikult. Viimased aastad on Endla tegelenud fitnessiga.

«Fitness on ala, kus on kaks vooru - keha näitamine ja akrobaatiline voor. Väga tihti aetakse seda segamini bikiinifitnessiga, mis on natuke teine asi. Seal näidatakse ainult keha. Kuna mina olen pärit tsirkuseperest ja kümme aastat olin rühmvõimleja, siis see fitness on mulle hea, sest saan seal ka oma akrobaatilisi oskusi näidata.»

Kuulsast Vaherite tsirkuseperekonnast pärit Endla õpetab tsirkusetrikke ja akrobaatikat ka lastele. Treeneritöö, rohked esinemised nii perekonnaga kui üksi on need, mis raha sisse toovad. Fitnessiga tegelemist toetavad ka mitmed sponsorid, kelleta oleks Endla sõnul raske. «Selleks kevadhooajaks tahtsin midagi uut teha. Tahtsin kiivril pea peal pöörelda. See mul veel välja ei tulnud, aga sügiseks ma harjutan seda.»

On päevi, kui Endlal tuleb trennisaali kaks korda päevas külastada. Jõutreening, akrobaatilised harjutused ja õige toitumine - need tagavad edu. Endla figuur on eeskujuks paljudele. Hiljuti tehtud fotod panevad kindlasti nii mõnegi naise oma figuuri kriitilise pilguga üle vaatama. 

«Pildid tehti ajakirja Anne & Stiil jaoks. Fotograafiga oli meil väga hea koostöö ja meil läks väga kiiresti. Seal ei olnud mingisugust probleemi. Mõtlesime, mis oleks kõige soliidsem ja kunstilisem poos ja niimoodi need pildid tulid. Midagi sellist lihtsat ja labast ma teha ei tahtnud,» rõhutas Endla.

Vaata Reporter.ee videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles