Paris Hilton on hiilgav näitleja! Julm televemp oli tegelikult kokkumäng?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton pandi uskuma, et lennuk kukub alla
Paris Hilton pandi uskuma, et lennuk kukub alla Foto: YT

Egiptuse telesaate vemp, milles Paris Hilton pandi justkui uskuma, et lennuk kukub alla, oli väidetavalt kokkumäng.

TMZ sai enda kätte dokumendi, mis on pärit telesaate produktsioonifirmalt. Sellest selgub, et Paris polnud sugugi saatetegijate esimene valik - tänavu märtis saadeti pakkumine mitmele Ameerika kuulsusele ja vembus osalemise eest lubati suurt tasu.

Dokumendis seisis: «Me käitume, nagu miskit on valesti, ja palume reisijatel lennukist välja hüpata. Loomulikult satuvad kõik paanikasse, kuid meil on pardal maskeeritud langevarjurid. Me jälgime ja salvestame kuulsuste naljakaid reaktsioone, kui nad kardavad lennukist välja hüpata.»

Paberites on kirjas ka see, et vembu on heaks kiitnud Dubai ametnikud, kes jälgivad, et kõik toimuks turvaliselt. «Kui tahate kindlad olla, võite ühendust võtta Dubai kroonprintsi, tema majesteet Hamdan bin Rashid Al Maktoumiga. Ta hoiab projektil isiklikult silma peal.»

Allikate sõnul pakuti kuulsustele väga suuri summasid - umbes miljoni dollari kanti.

Omamoodi vihje kokkumängule on ka see, mida Paris Hilton ütles kõmupiltnikele sel kolmapäeval. Paris ütles, et «piloot läks asjaga liiga kaugele». Tekib küsimus, et mida ta üldse ootas...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles