«Tantsud tähtedega» avasaates näitas parimat sammu surfar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega 2010
Tantsud tähtedega 2010 Foto: Toomas Huik

Pühapäeval alustas Kanal 2 hittsaade «Tantsud tähtedega» neljandat hooaega.

Saatejuhid on Mart Sander ja varasematel hooaegadel tähti tantsitanud Kaisa Oja, kelle avasaate kleidi disainis Hannes Võrno. Edaspidi näeb Kaisat aga Tiina Talumehe loomingut kandmas.

Paare hindavad kohtunikud Ants Tael, Merle Klandorf ja Jüri Nael. Saade toetab Eesti liikumispuudega lapsi, kogudes vaatajate telefonihääletusega raha uue põlvkonna kõnniroboti ostmiseks. Saate heategevuspatroon on Evelin Ilves.

Edetabel kohtunike hinnete alusel:

Johannes ja Kerstin - 15 punkti
Ithaka Maria ja Marko - 12 punkti
Dave ja Valeria - 12 punkti
Ženja ja Aleksandra - 11 punkti
Kojamees ja Karin - 11 punkti
Urve ja Aleksandr - 11 punkti
Nastja ja Marko - 9 punkti
Liina ja Mairold - 7 punkti

Esinejad  järjekorras

1. «Selgeltnägijate tuleproovi» võitja Nastja - Marko Mehine, tša-tša-tša

Ants: Kohati kohamaks ja ebakindel. Nastja, sa kartsid põrandat. Põrand ei ole jää, astu julgelt põrandale. Kõige kindlam olid siis, kui Marko sind seljas tassis. Muidu kena.

Merle: Muusika ja tantsu idee olid toredasti omavahel seotud. Tehnikas väikesed rütmilised eksimised.

Jüri: Väga meeldis, et kuidas Nastja oli külm ja natuke eemalolev naine, kes naeratas ainult siis, kui mees suutis ta tasakaalust välja viia. Pean aga mainima, et tõsteid teha ei tohi.

Punktid: 3+3+3

2. Laulja Ithaka Maria - Marko Kiigajaan, aeglane valss

Ants: Kompositsioon ja muusika oli kena. Algus oli natuke jäik, aga eks te ole närvis ka, mille tõttu ei olnud valsile omast liuglemist. Milleks tõstate jala põrandalt üles? Libistage jalga mööda põrandat, silitage seda. Vahel läks tantsuvõte lahti, võiks koos olla. Poosid olid ilusad.

Merle: Pean jalgade poole pealt norima. Inimesel on üks keha ja kaks jalga, kõrvale astumisel peaks kasutama talla sisekülge. Meeldis, et enam-vähem olite taktis.

Jüri: Minu jaoks olite kõige ilusam Tuhkatriinu ja prints, kes viisid mind kuskile tähesaju keskele. Mina ei liigutaks suud kaasa, see võttis alguses ilusalt pildilt tähelepanu ära. Valss armastab sind, teie vahel on säde.

Punktid: 4+4+4

3. Stilist ja saatejuht Ženja Fokin - Aleksandra Žeregelja, tša-tša-tša

Ants: Väga meeldiv ladina, tunnetusega tantsitud. Muusika liiga disko. Esines kiirustamist. Aga üldiselt kena ladina, ilus oli vaadata.

Merle: Teie kui teiste tantsuliikidega tuttav olev inimene peaksite teadma, et liikumine algab seisangust. Järgmine kord kontrollige peeglist. Pea oli ees või turi oli taga. Väga vaimustatud ei olnud ka muusikavalikust.

Jüri: Muusika mingi hetkel hakkas arenema, aga teie tants jäi ühele monotoonsele tasandile. Tantsige rohkem kui paar, praegu tundus, et üritate üksteist üle trumbata.

Punktid: 4+3+4

4. Surfar, London 2012 olümpialootus Johannes Ahun - Kerstin Kruuse, aeglane valss

Ants: Päris kena tants oli. Meeldis meeleolu selles tantsus. Südamesse minev muusika ja seade oli vastav. Ei meeldinud pikk sissejuhatus. Üldiselt oli tehniliselt kena tants.

Merle: Vau! Minu jaoks siiani kõige tugevam esitus. Esimesed plussid selle eest, et patsiga poisist sai frakiga poiss. Meeldis vaadata seda raami, jõuate hoida oma käsi ilusasti üleval, mille tõttu püsisid ka poosid hästi.

Jüri: Tahaks kohe nutta! See oli kohe väga ilus. Nukker ja melanhoolne. Olete paarina väga hea, mis on suur trump.

Punktid: 5+5+5

5. Poliitik, endine punklaulja Tarmo Kruusimäe - Karin Lillemaa, tša-tša-tša

Ants: Oleks tahtnud rohkem tša-tšad näha. Natuke jõukohasem oleks võinud seade olla, esimese korraga ei tantsi inimene välja. Hea tša-tša-aineline disko.

Merle: Mulle just meeldis, mis Antsule ei meeldinud. Meeldis, et noor õpetjaa leidis partnerite vahel ühisosa. Tarmo ongi selline tattoo-mees ja tantsustiil oli ka räme või väljaktusuv. Meeldib, kui õpetaja selle isikupära üles leiab.

Jüri: Hea tantusuõpetaja võtab õpilase nõrgad küljed ja pöörab tugevusteks. Seda me siin nägime. Kostüüm lahe, provokatiivne.

Punktid: 3+4+4

6. Sarja «Ühikarotid» osatäitja Liina Vahter - Mairold Millert, aeglane valss

Ants: Õlad olid püsti ja käed vedelavõitu, raam paigast ära. Arenguruumi on.

Merle: Minu nägu jääb seekord tõsisemaks. Igas tüdrukus on printsess peidus. See tuleb endast üles otsida ja mitte keset tantsu, vaid juba enne põrandale tulekut. Sellele aitaks kaasa, kui raam oleks hoitud ja selleks ei saa ainult mehele loota.

Jüri: Liina oli kuskil kõrgustes omaette ja Mairoldi jättis siia maha.

Punktid: 2+2+3

7. Poliitik, endine rahvastikuminister Urve Palo - Aleksandr Makarov, tša-tša-tša

Ants: Väga hea seade oli. Kompliment Sassile, sa lähed iga aastaga paremaks. Poliitiku kohta päris hea tants. Aga tša-tšas võiks põlvi sulgeda, kui on vahetussamm. Põlvi oskab igaüks laiali ajada.

Merle: Meeldis väga näoilme. Ka proffid ei suuda tihtipeale saavutada loomulikku naeratust. Ei meeldinud, et kogu keharaskus oli taga. Ei meeldinud see nn chickenwings. Ei meeldinud, et pöiad olid sissepoole.

Jüri: Meeldis loo teatraalsus. Olek oli aus, põrgu need jalad seal.

Punktid: 4+3+4

8. Laulja, Eesti esimene Eurovisiooni võitja Dave Benton - Valeria Fetissova, aeglane valss

Ants: Väga südamlik tants, mulle meeldis see kõik. Aga hakka enne tantsima, kui sammu astud. Swing oli madalavõitu. Ma arvan, et teist saab asja veel.

Merle: Stoori oli ilus ja südantlõhestav. Meeldis, kuidas Dave suudab kontrollida oma miimikat, selline rahulik ja väljapeetud ilme sobis suurepäraselt. Edaspidi ei tohiks olla lahtilaskmist tantsuhoiust.

Jüri: Meeldis väga loo valik, mis sobis aeglase valsi jaoks suurepäraselt. Meeldis, et kui saite paarina kokku, siis toimus midagi tõelist.

Punktid: 4+4+4

Saatesse on sel hooajal oodata ka mitmeid muudatusi. Tulemas on kolm temaatilist saadet: tants filmimuusika järgi, tants peab jutustama loo ning poolfinaaliks tuleb paaridel valida tantsuks eestikeelne muusikapala.

«Tantsud tähtedega» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.05.

Pärast saate lõppu lülitub tantsusaali otsepilt Kanal 11 eetrisse, kus Gerli Padar vahendab värskeid emotsioone ja küsitleb asjaosalisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles