Weekend Festival Baltic toob raudteele tagasi legendaarse Moskva kupeerongi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIP rong
VIP rong Foto: Weekend Festival

Augusti alguses Pärnus toimuv suurfestival Weekend Festival Baltic toob koostöös Go Railiga mõneks päevaks raudteele tagasi legendaarse Tallinn-Moskva liinil sõitnud kõikide mugavustega kupeerongi ning pakub külastajaile täiesti enneolematut kogemust reisimiseks Pärnusse.

Weekend Festival Baltic VIP rong väljub Balti jaamast neljapäeval, 6. augustil kell 13.32 ning alustab tagasiteed pühapäeval, 9. augustil kell 12.10. Festivali rong pakub muusikasõpradele nostalgiast pakatava transpordi- ja majutuslahenduse, mis sisaldab endas transporti Tallinnast Pärnusse ja tagasi, kupeemajutust kolmeks ööks, kolmel päeval hommikusöögi buffet ning saabudes üllatusi festivali toetajatelt.

Foto: Weekend Festival

Festivalilinnas peatub rong Pärnu jaamas ning on piiratud aiaga. Kogu aja on rongil ööpäevaringne valve ning sissepääsukontroll. Külastajate mugavamaks teenindamiseks väljub igal täistunnil buss raudteejaamast festivali väravasse. 

Weekend Baltic VIP rongi piletid on müügil siin ja Piletilevis.

Foto: Weekend Festival

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Headhunterz, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Wildstylez, Atmozfears, Astrix, DJ Bl3nd, Chris Lake, Noise Controllers, Pep & Rash, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. 

Foto: Weekend Festival

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast. Festivali piletid on müügil siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles