TV3 poe soodusmüügilt saab «Padjaklubi» ja «Kättemaksukontori» meeneid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 saadete ja sarjade fännide rõõmuks on TV3 veebipoes alanud suur suvine soodusmüük – kõik kaubad on saadaval poole hinnaga. Eksklusiivse fänninänni seas on eriti populaarsed ja ihaldusväärsed «Padjaklubi» ja «Kättemaksukontori» meened.

Suvisel soodusmüügil on kogu sarjade ja saadetega seotud kaup järgneva kahe nädala jooksul müügis poole hinnaga. Näiteks saab endale soetada nii «Kättemaksukontori» vihmavarju, taskulambi, saunalina, särgi, koti kui ka põnevate kujundustega erinevaid kruuse. Lisaks on valikus pastakaid, kleepse, koolitarbeid ja loomulikult legendaarsed raamatud «Kättemaksukontori fänniraamat» ning «Kättemaksukontor 100». «Padjaklubi» nännist püüavad pilke eksklusiivsed särgid ja uhke tikitud padi.

Samuti leiab TV3 poest Power Hit Radio ja TV6 meeneid. Näiteks on kuum kaup TV6 kärbsepiits «kärbse_bitch». Erilised on ka «Seitsmeste uudiste» suur läbipaistev vihmavari ja TV3 stiilne seinakell.

TV3 veebipoe, kust leiab suvise soodushinnaga meeneid nii enda rõõmuks kui ka sõpradele kinkimiseks, leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles