Juba sellel reedel! Kultuuriklubi Katlamaja avab oma teise hooaja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katlamaja
Katlamaja Foto: Harry Tiits

2014. aastal kohalike poolt Pärnu parimaks meelahutuse- või vaba aja veetmise kohaks valitud Katlamaja avab oma teise hooaja sellel reedel 3. juulil, kui külla sõidab Ibizal resideeruv briti DJ duo Audiojack. Peaesinejale pakuvad tuge härra Raul Saaremets ning kohalik duo Rulers of the Deep. Tallinnast sõidab kohale ka Twisted Dance Co, kes lubasid oma show'ga jalust rabada viimse kui pärnaka.

Üle dekaadi tühjana seisnud Fortum Eesti AS’ile kuuluva sanatoorium Tervise vana Katlamaja leidis endale uue funktsiooni eelmisel aastal, kui kohalikud noored muutsid küttehoone kultuuriklubiks, kus korraldatakse erinevaid kunstiüritusi, töötubasid ning öist klubiprogrammi. Mullu külastasid Katlamaja teiste seas sellised artistid nagu Synkro, Shifted, Danny Howells, MUUI, Jon Donson ja Kobana.

Eelmise aastaga võrreldes on uuenduskuuri läbinud sissepääs, mida nüüdsest ehib Madis Põldsaare disainitud ning Põvvat Kama poolt teostatud veerand tonni kaaluv metallist tossav silt.

Foto: katlamaja

Seest võib aga tänavu leida Anonymous Boh’i kujunduse maailma suurlinnade New Yorgi, Berliini, Montreali, Pariisi postriseinadest, Ryan O’Malley graafikast ning Cannonballi ja Dennis McNetti paberskulptuuridest, mis lisavad Katlamaja industriaalsele miljööle müstilist metropolide hõngu.

Vaata videot, mis võtab kokku Katlamaja eelmise aasta ning tutvustab tänavust programmi ja osale hooajapiletite loosis!

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist. Katlamaja tegemistel saab silma peal hoida ka Instagramis.

KATLAMAJA 2015

Viska pilk peale videole, mis võtab kokku katlamaja eelmise aasta ning tutvustab põgusalt tänavust programmi! Kui tahad endale võita Katlamaja hooajapiletit ning konstantset 30 eurist baarikrediiti igal peol, siis kirjuta kommentaaridesse artisti nimi keda ootad enim, viska Katlamajale like ja jaga seda videot!Võitjad loosime 03/07 kell 19:00! Video by Dima Kalendafacebook.com/DimaKalendaWorks

Posted by Katlamaja on Tuesday, June 30, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles