Täna kütavad Õllesummeri kuumaks Nyusha, Smilers ja veel ligi 20 esinejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha
Nyusha Foto: promo

Eilse ülimenuka Placebo kontserdi hoos jätkavad festivali teist päeva Venemaa superstaar Nyusha, Eesti rokktäht Smilers, Soome tuntumiad bände Von Herzen Brothers jt esinejad.

Esialgsel hinnangul külastas festivali avapäeval Placebo kontserti 15 000 inimest.

Pealava vallutavad täna eesti üks suurimaid muusikanimesid Smilers ning peale teda vene täht Nyusha. Von Hertzen Brothers ja Liis Lemsalu kütavad kuumaks Hartwall Original ala.

Võimsa tribuutkontserdi Bee Geesi muusikale teeb veini- ja jazzilaval Rolf Roosalu. Rerto FMi laval annavad tuld punklegend Vanemõde ja Traffic. Kokku esineb eri lavadel ligi 20 artisti.

Õllesummeri merepoolsel osal jätkub tegevust kõikjale – hullutavast benjihüppest, seiklusbussist ja tivoli karussellidest vesipiibualani.

Kümned rahvusköögid pakuvad tavalise festivalitoidu kõrval rohkelt kergemat snäkki ja ka taimetoitu. Esindatud on muuhulgas palju aasia kööke, liibanoni köök, mehhiko köök ja kuuba ala suure programmiga.

Tavaks saanud suurte ja tuntud õllemarkide kõrval on sel aastal palju kaugemast maailmast ja eestist pärit käsitööõlle kohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles