PILDIGALERII: Õllesummer 2015 - ESIMENE PÄEV

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval kell 17 avati Tallinna Lauluväljakul 22. Õllesummeri väravad.

Foto: Viktor Burkivski

Esimese õhtu jooksul esines  seitsmel eri muusikastiiliga laval ligi 20 aritisti. Festivalile on püstitatud üle 70 erineva kohviku ja restorani.

Foto: Viktor Burkivski

Avapäeva peaesineja oli briti rokkstaar Placebo.

Foto: Viktor Burkivski

Erilise kontserdiga Lana Del Rey loomingust esines veini- ja jazziaias Keit Triisa.

Veel astusid eile lavale Ott Lepland, Ines, Apelsin, Ivo Linna & Antti Kammiste jt artistid. Jazziliku kontserdi andis itaalia muusikaprojektiga «Cosa Nostra» lauljanna Susanna. Placebot soojendas Elephants From Neptune. Esimese selleaastase bändina astus lavale rokilikku uuspunki viljelev Psaiko Leplik.

Foto: Viktor Burkivski

Sportlikke ettevõtmisi ja mänge jagus küllaga Olybet Sports Baris. Esmakordselt on festivalil Cuba Sound Cocktail Bar, kus saab muuhulgas õppida latiinotantse, sigarirullimist, kuuba löökriistadel mängimist ja muud. Klubimuusika fännidele on avatud JägerClub. 

Foto: Viktor Burkivski

Õllesummer kestab lauluväljakul neli päeva.

Neljapäevane peaesineja on vene superstaar Nyusha, reedel saab kuulata Tanel Padar & The Sun suurprojekti «Ma näen sind» ning Led Zeppelin Sessioni esituses legendaarse rokkbändi muusikat. Laupäevane peaesineja on rootsi kuulsamaid pop-rokkbände The Cardigans.

Vaata suurt pildigaleriid Õllesummeri avapäevast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles