Mis sai saatuslikuks Jennifer Garneri ja Ben Afflecki abielule?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck ja Jennifer Garner
Ben Affleck ja Jennifer Garner Foto: SCANPIX

Mitmete allikate sõnul läksid Ben Affleck ja Jennifer Garner lahku peamiselt selle pärast, et mehel ei jätkunud karjääri kõrvalt naise jaoks aega.

Paar teatas eile, et nad lahutavad oma kümme aastat kestnud abielu, vahendab TMZ. Kui ühtede allikate sõnul sai Jenniferil kõrini Beni joomisest ja hasartmängulembusest, siis teiste allikate sõnul ei maininud Jennifer lahutust sisse andes sellest sõnagi.

Nüüd väidavad paarile lähedaed allikad, et Jennifer kaebas eelkõige selle üle, et kuna Beni karjäär on viimastel aastatel tõelise hoo sisse saanud, tunneb ta end hüljatuna. Paar tülitses sel teemal pidevalt.

Probleemiks polevat aga kindlasti mitte see, et Ben ei tegeleks lastega. Vastupidi - ta on suurepärane isa, kes teeb laste heaks kõike. Jenniferil ei olevat Beni kui isa suhtes ühtegi pretensiooni, vaid probleemiks oli Ben kui abikaasa. 

Allikate sõnul oli lahkuminek üksmeelne.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles