Pildid: IRIS JANVIER RESORT'15 kollektsioon on suurepäraselt stiliseeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRIS JANVIER RESORT'15 kollektsioon on suurepäraselt stiliseeritud ja ülesvõtetel on eriline ja harukordne sügavus. Valguse peegeldus toob esile kangaste tekstuuri ja uue kollektsiooni mudelite minimalistlikke detaile. See on erakordselt kaunis viis uue kollektsiooni esitlemiseks.

Foto: Iris Janvier

IRIS JANVIER on kodumaine moemaja, kus igas disainitud esemes põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning suure hoolega läbi mõeldud detailid.

Brändi filosoofiaks on luua stiilseid naisteriideid taskukohaste hindadega, mis oleksid ühtaegu klassikalised ja uuenduslikud. Vastandite omavahelise sümbioosi loomiseks sulatatakse traditsioonilised rõivaelemendid meisterlikult kokku uute tehnoloogiate ja luksuslike kangastega.

Foto: Iris Janvier

Väljaspool hooaega eksisteerivat disaini luuakse koostöös noorte moeloojate ja Kunstiakadeemia tudengitega, tuues sellega naistemoodi värskust, põnevust ja uusi seisukohti.

Väga kaasaegne on ka IRIS JANVIER naiselikkuse tõlgendamine, mis väljendub päikeselises ja õrnas, kuid samas tugevalt geomeetrilises loomingus.

Foto: Iris Janvier

IRIS JANVIER - kvaliteetsed ja ajatult stiilsed riided.

Vaata moegaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles