Modellisaate võitja tegi Türgis tööd – verised ja paistes jalad, 17 naist ühes korteris...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate võitja tegi Türgis tööd – verised ja paistes jalad, 17 naist ühes korteris...
Modellisaate võitja tegi Türgis tööd – verised ja paistes jalad, 17 naist ühes korteris... Foto: Erakogu

«Eesti Tippmodelli» teise hooaja võitja Sandra Ude jagab oma uuel Facebooki lehel oma esimest rahvusvahelist kogemust modellimaailmas, kus tunnistab et verised jalad on köömes kogu selle seikluse juures. Sandra kuulub juba mõnda aega agentuuri Yes Right Models ning tööd tal juba jagub.

«Saabusin hiljuti oma esimeselt reisilt Istanbulist, kus töötasin kaks kuud. Türgi on väga erinev Eestist, kuna seal eelistatakse natukene suuremaid modelle, mistõttu ei olnud mul ka nii palju tööd kui eesmärgiks seadsime,» kirjutab Sandra, kes pärast modellisaadet on silmnähtavalt kaalu kaotanud.

Noor naine elas koos 17 tüdrukuga ühes kitsas korteris, kuid tunnistab, et omavahel saadi väga hästi läbi, olenemata elamistingimustest. Kahekuuse tööperioodi sisse mahtus ka nädalane puhkus Antalyas, kus tuli teha vaid paar moeshowd ja suurema osa ajast sai veeta basseini ääres puhates.

Foto: Erakogu

Tööst kirjutades nendib ta, et inimesed olid väga soojad ja sõbralikud, tööd teha oli meeldiv.

«Esimesed tööd olid Türgile iseloomulikud showroomid, peale seda sain käe valgeks ka webshootingute ning kataloogi pildistamistega. Mul on väga hea meel, et õnnestus pääseda ka kataloogi kaanele, mis oli küll natukene erinev, kuid super kogemus.»

Nimelt kaunistab Sandra kohaliku ajakirja Hayat Wahir esikaant.

Viimased kaks nädalat veetis Sandra aga Istanbulis autoshowl, kus töötas Lexusele. «Need olid ühed raskemad päevad mu elus - verised ning paistes jalad... Ärkasime hommikul vara, sõitsime oma tiimi bussiga messikeskusesse, siis läksime meiki ning soengusse ja alustasime tööpäeva kell 10.Tööpäevad olid 10-tunnised ning tuli seista kõrgetel ning väga ebamugavatel kingadel. Peale tööd oli palju ootamist ning jällegi bussisõit koju ja magama saime umbes kell 12 öösel. Nii elasime kõik need 11 rasket päeva.»

Kuid ta ei kahetse midagi ning kiidab inimesi, kellega koos töötas ning kes talle sellise võimaluse andsid. «Varsti olen minemas oma järgmisele seiklusele, püsige kuuldel!»

Edu Sandrale ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles