Täna müüki paisatud teatrifestivali «Draama» piletid lähevad kiirelt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobnud
Joobnud Foto: Ülar Mändmets

Täna, 1. juulil kell 10 algas Piletilevis piletimüük teatrifestivali Draama etendustele. Kella 12ks oli 5395 piletist müüdud juba 1356. Tõeline piletiralli!

Sel aastal toimub Eesti Teatri Festival Draama 7.-13. septembrini Tartus, osa programmist leiab aset ka Tallinnas. Kogu festivali ajakava ja programm on tutvumiseks nähtaval festivali koduleheküljel.

2015. aastal on Draama festivalil viis programmi: Kuraatoriprogramm "Piiri peal", Balti Teatri Foorumi programm, Aastaauhindade programm, Vaba Lava showcase ja Uue Tantsu showcase. 

Sel aastal on esmakordselt võimalik teatripublikul valida oma lemmik lavastus festivali programmist. Pernod Ricard Estonia annab välja Martelli Eesti teatri publikuauhinda. Hääletus algab 1. augustil leheküljel draama.ee.  Auhinnaks võitnud lavastuse trupile on Martelli poolt viiepäevane inspiratsiooni- ja puhkusereis Prantsusmaale Martelli Konjakimõisasse. Auhinna võitja kuulutatakse välja Draama festivali pidulikul lõpustseremoonial 12. septembril Tallinnas Vaba Laval. Hääletanud publiku hulgast loositakse kümme võitjat, kes saavad auhindadeks järgneva aasta Draama festivali passid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles