Hard Rock Laagris on korda tagamas politsei täiendavad jõud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kontrollis täna hommikul Harjumaal Tallinna-Tartu maanteel Aavikus juhtide kainust. Tunni ajaga tabati kaks joobetunnustega juhti, neist üks veoki ja teine kaubiku roolist.
Politsei kontrollis täna hommikul Harjumaal Tallinna-Tartu maanteel Aavikus juhtide kainust. Tunni ajaga tabati kaks joobetunnustega juhti, neist üks veoki ja teine kaubiku roolist. Foto: Martin Ilustrumm

Sellel nädalavahetusel Vana-Vigalas toimuval muusikafestivalil Hard Rock Laager 2015 on avalikku korda tagamas politsei täiendatud jõud.

Politsei nõuanded Hard Rock Laagri külalistele:

«Politsei ja turvatöötajate eesmärk on aidata kaasa sellele, et kõigi külastajate mälestused nädalalõpust Vana-Vigalas oleks positiivsed. Seetõttu ootame külastajatelt teineteisega ja kohalike oludega arvestamist.

Oleme kokku leppinud, et väiksemate korrarikkumise korral juhivad politseinikud tähelepanu rikkumisele ja paluvad selle lõpetada. Nii on see olnud ka varasematel aastatel ja üldjoontes on kõik probleemid lahenenud rahulikult. Siiski tuletame meelde, et politseinike või turvatöötajate juhiste eiramine on lubamatu ja sellega võib kaasneda ürituselt eemaldamine ning süüteomenetlus. Probleeme aitab ennetada alkoholi vastutustundlik tarvitamine. Tähelepanu tuleb pöörata oma seltskonna nõrgimatele lülidele ja neid aidata. Olgu selleks siis agressiivsuse või ülejoomise ohjeldamisega.

Sõidukitega festivalile saabuvatele külastajatel tuleb arvestada joobekontrolliga ja sellega, et kehtivatest piirkiirustest peab kinni pidama. Oma sõidud tuleb planeerida nii, et kellegi elusid joobes roolikeeramise või arutu kiirustamisega ohtu panema ei peaks. Varuge aega nii festivalile minekuks kui ka sealt lahkumiseks. Rooli tohib istuda alles siis, kui tervis on pidutsemisest täielikult taastunud.

Ühtlasi paneme inimestele südamele, et ujumine toimuks ainult selleks mõeldud kohas. Seltskonnas tuleb jälgida, et purjus inimesed ei läheks ujuma. Alaealistele on alkoholi ja tubakatoodete tarvitamine jätkuvalt keelatud.

Loodame kõikide festivali külastajate mõistvale suhtumisele politseinike töösse. Kui vajate abi, pöörduge julgelt korraldusmeeskonna, turvatöötajate või politseinike poole. Õnnetuse või viivitamatut sekkumist vajava olukorra korral helistage hädaabinumbril 112.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles